Hoofdcontent

Inschrijving Bergse kinder sportweek 2024 geopend!

Schrijf je in!

Alle kinderen van 6 t/m 12 jaar opgelet!

 

Deze zomer organiseert de Fitfabriek (onderdeel van Sportbedrijf BoZ) de tweede editie van de kindersportweek. In de 5e week van de zomervakantie (5 t/m 9 augustus) gaan we samen met jullie verschillende sportieve activiteiten doen en zetten we een super tof programma neer!

In deze week zullen we verschillende activiteiten gaan doen zoals: zwemmen bij de Melanen en de Schelp, spellen in het bos, sportactiviteiten in de sporthal en op het basiskamp, chillen op het strandje en nog veel meer!

Op donderdagavond is de mogelijkheid om te blijven slapen. Hiervoor dien je een eigen tent en slaapspullen mee te nemen.

Elke dag zullen er voor de kinderen tussendoortjes en versnaperingen zijn en op de dinsdag, woensdag en donderdag verzorgen wij een verantwoorde lunch. Op donderdagavond wordt ook het avondeten verzorgd voor de kinderen die blijven slapen.

Voor slechts €20 kan je de hele week deelnemen. Wil je liever maar één of enkele dagen meedoen? Dan kost het €5 per dag. De meerprijs voor het blijven slapen is €5.

 

Tevens zijn wij opzoek naar vrijwilligers om deze toffe week mogelijk te kunnen maken. Denk hierbij aan ondersteuning bij:

- De activiteiten

- Het smeren van boterhammen en uitdelen van verantwoorde voeding

- Vervoer naar activiteiten

- Op en afbouw van het basisskamp 

- Het behouden van een gezellige sfeer! 

 

Je kunt jezelf aanmelden als vrijwilliger via fitfabriek@sportbedrijfboz.nl of via de aanmeldpagina van de activiteiten. 

 

Mis dit geweldige zomeravontuur niet en schrijf je nu in voor onze kindersportweek!