Hoofdcontent

Victor Besters

Goedendag!


Mijn naam is Victor Besters. Twee dingen die heel belangrijk zijn in mijn leven zijn sport en voeding. Sport is altijd een passie van mij geweest, zowel prestatief als recreatief. Ik probeer mezelf altijd te verbeteren en haal daar voldoening uit. Mijn interesse voor voeding heeft mij doen besluiten om diëtetiek te gaan studeren. Met deze achtergrond ben ik via de F!TFabriek in de gezondheidsbevordering terecht gekomen, een sector die mij zeker ligt.


Als coördinator van de F!TFabriek stuur ik het team aan en zorg ik dat alle programmalijnen vorm krijgen en goed uitgerold worden. Daarnaast ben ik ook nog de Jongeren Op Gezond Gewicht regisseur binnen de gemeente. Hierbij houd ik mij bezig om verschillende partijen die iets aan de gezondheid van de jeugd willen doen, te verbinden zodat alle neuzen dezelfde kant op staan. Daardoor kunnen we samen iets betekenen voor een gezonde jeugd.


Met vele samenwerkingspartners werken we aan een aanpak om de jeugd in Bergen op Zoom gezond te laten leven. Een taak waar ik veel waarde aan hecht en voldoening uit haal.