Hoofdcontent

Set Your Life Goals

Jongeren van 14 tot 22 jaar opgelet! Houd jij van sport, wil je talenten ontdekken en ontwikkelen en leer je graag nieuwe mensen kennen? Dan is dit echt iets voor jou! Binnenkort starten we met het tweede Set Your Life Goals traject van de gemeente Bergen op Zoom. Met een groepje leeftijdsgenoten ga je tijdens dit toffe project aan de slag met persoonlijke doelen tijdens sport, spel en een aantal gave clinics.

Persoonlijke doelen
Samen met je coach stel je je eigen ‘Life Goals’ op waar we samen wekelijks aan gaan werken. Dit kan bijvoorbeeld het contact met leeftijdsgenoten, het ontdekken van een passie of het aangeven van grenzen zijn. Gedurende vier maanden werk je aan deze persoonlijke doelen en houdt je je progressie bij in je ‘Life Goals Plan’.

Life Goals sessies
Naast je Life Goals gaan we tijdens de sessies aan de slag met respect, samenwerking, communicatie, vertrouwen, positiviteit en motivatie. Dit gaan we niet doen door constant te praten, maar we gaan lekker aan de slag in de gymzaal. Deze thema’s komen ook aan bod bij de clinics, gegeven door enthousiaste trainers. Voorbeelden hiervan zijn MMA en atletiek.

Activiteiten
Tijdens het gehele traject ga je laten zien wat je al kan door te helpen met leuke F!TFabriek activiteiten. Laat bijvoorbeeld je krachten zien tijdens een voetbalkooitoernooi voor de basisscholen of een groep te begeleiden tijdens onze eigen Expeditie Robinson. Uiteindelijk gaan jullie zelfs als groep een eigen activiteit bedenken, uitwerken en organiseren.

Praktische informatie
Het traject start op maandag 19 september 2022, vindt wekelijks plaats van 19.00 tot 21.00 uur in de gymzaal aan de Burgemeester Blomlaan en duurt ongeveer vier maanden. Deelname is gratis, dus spoor vooral je vrienden aan om ook mee te doen. Ben je nu jonger dan 14 of ouder dan 22 jaar, voel je welkom, maar geef even aan waarom je denkt dat dit iets voor jou is.

Contact
Is je interesse gewekt? Neem dan contact op met Lisa (l.hendriks@fitfabriekboz.nl) of Justin (j.vanderzande@fitfabriekboz.nl) of vul onderstaand formulier in.