Hoofdmenu

De F!TFabriek

De Boulevard Noord 45
4617 HD Bergen op Zoom

Hulp nodig?
Telefoon: 0164201205

Hoofdcontent

F!TRoutes

De F!TFabriek heeft twee F!TRoutes ontwikkeld; één die vertrekt en eindigt bij Zwembad de Schelp en één die vertrekt bij medisch centrum de Grebbe en via wijkcentrum De Korenaere wederom eindigt bij het medisch centrum. Tijdens deze wandelroutes kunnen senioren kosteloos meebewegen met de F!TFabriek. 
Tijdens de F!TRoutes zullen er, naast het wandelen, op verschillende plekken oefeningen uitgevoerd worden. Bij deze oefeningen wordt gebruik gemaakt van materiaal uit de omgeving (zoals bankjes en lantaarnpalen). 

Bij elke wandeling zal een medewerker van de F!TFabriek meewandelen. Het is uiteraard ook mogelijk om bij de receptie van de Korenaere en Fysio BoZ (gevestigd in het medisch centrum) een boekje te vragen en de route zelfstandig te wandelen. De F!TRoutes worden niet in schoolvakanties gewandeld. Voor het wandelen van de route moet u ongeveer één tot anderhalf uur uittrekken. Dit is echter afhankelijk van fysieke gesteldheid. 

 

Locaties en vertrektijden
-    Route de Schelp start elke donderdag om 09.00 uur bij de ingang. 
-    Route medisch centrum de Grebbe start elke donderdag om 13.00 uur bij de ingang. 

 

Aanmelden
Geïnteresseerden kunnen zich via het contactformulier aanmelden. Dit is niet verplicht, maar geeft de F!TFabriek wel een goede indicatie over aantallen en de te treffen maatregelen m.b.t. COVID-19.

 

Heb je vragen, neem gerust contact op. We helpen je graag!