Hoofdmenu

De F!TFabriek

De Boulevard Noord 45
4617 HD Bergen op Zoom

Hulp nodig?
Telefoon: 0164201205

Hoofdcontent

Vacature sportregisseur sociaal domein

Vacature sportregisseur sociaal domein

De F!TFabriek zet zich in voor een vitaal Bergen op Zoom. Wij geloven in de kracht van bewegen, in de kracht van mentale uitdaging en in het plezier om dat samen te doen. Met doelgerichte programma’s vanuit een gestroomlijnde organisatie werken wij samen met gemeenten, maatschappelijke organisaties en andere partners op het brede domein van beweging en gezondheid.

De F!TFabriek is onderdeel van Zwembad de Schelp en de Melanen BV. Zwembad de Schelp en de Melanen B.V. is het kloppend hart van sportief Bergen op Zoom (en omstreken). Als maatschappelijk partner faciliteert en ondersteunt Zwembad de Schelp en de Melanen B.V. het integraal sport- en beweeg aanbod in de gemeente.

Sportregisseur sociaal domein

Fulltime, 38 uur per week

Functie

Binnen de gemeente Bergen op Zoom vinden we het niet alleen belangrijk dat onze jeugd gezond opgroeit en sport leuk vindt. We willen ook dat sport als middel wordt gebruikt om mensen te ondersteunen. Via de interventie Life Goals werken we samen met maatschappelijke partners waarbij we mensen door middel van sport sterker in hun schoenen laten staan en de afstand naar de maatschappij verkleinen. De doelgroep bestaat uit kwetsbare volwassenen en kwetsbare jongeren.

Als sportregisseur sociaal domein zal jij de coördinatie hebben over de Life Goals interventie. Waarbij je ook de uitvoer op je neemt. Jij zal de sportactiviteiten begeleiden en de gesprekken met de deelnemers aangaan.

Daarnaast zal jij nieuwe samenwerkingen aan moeten gaan en steeds meer de koppeling met het sociaal domein moeten maken. We verwachten dat je met een proactieve houding nieuwe partners zoekt en initiatieven oppakt, waar jij als regisseur ook je rol als spin in het web pakt. Activeer anderen om meer voor elkaar te krijgen.

Naast de bovenstaande specifieke werkzaamheden zal je ook ondersteunen bij onze algemene activiteiten. Denk hierbij aan naschoolse activiteiten, voedingseducatie en vakantieactiviteiten. Een diversiteit aan uitvoerende werkzaamheden waarbij we verwachten dat je ook onze overtuiging hebt dat een gezonde leefstijl mogelijk moet zijn voor iedereen.

Profiel

- Afgeronde HBO diploma (bij voorkeur sportkunde of SPH)

- Affiniteit met sport en speciale doelgroepen is een vereiste

- Je bent communicatief sterk en goed in verbinden

- Je houdt van de afwisseling denken en doen

- Je bent creatief met een innovatief vermogen

- Je bent pragmatisch ingesteld

Ons aanbod

De F!TFabriek is een leuk en enthousiast team om voor te werken, met een leuke sfeer en met collega’s die samen met jou de schouders er onder willen zetten. Wij zijn een gedreven, mensgerichte organisatie waar geen dag hetzelfde is. De functie is ingeschaald in schaal 6 volgens de CAO Zwembaden, waarbij er voldoende mogelijkheden zijn om jezelf te scholen.

Solliciteren

Hebben we een match? Neem de sprong in het diepe want we willen alles van je weten! Van welke sport jij zelf doet tot jouw inspirerende ideeën over dit vakgebied.

Contractduur 12 maanden

Deadline sollicitaties: 23-8-2021

Verwachte startdatum: 1-9-2021

Soort dienstverband: Bepaalde tijd

Salaris: Tot €2.900,00 per maand

Aanvullende betalingen:

Vakantiegeld
Arbeidsvoorwaarden:

Budget voor professionele ontwikkeling
Extra vakantiedagen
Flexibele werkuren
Gezondheidsprogramma
Kerstpakket
Lunchkorting
Personeelskorting
Reiskostenvergoeding
Werkschema:

Flexibel werkrooster
Thuiswerken:

Nee

https://nl.indeed.com/vacatures?q=sportregisseur&l&ts=1627979966253&rs=1&fromage=last&advn=6909789455965298&vjk=66733ce1dd8ae45d