De F!TFabriek

De Boulevard Noord 45
4617 HD Bergen op Zoom

Hulp nodig?
Telefoon: 0164201205

Hoofdcontent

Vacature sportregisseur (Solliciteer voor 19 november 2021)

Vacature sportregisseur (Solliciteer voor 19 november 2021)

De F!TFabriek zet zich in voor een vitaal Bergen op Zoom. Wij geloven in de kracht van bewegen, in de kracht van mentale uitdaging en in het plezier om dat samen te doen. Met doelgerichte programma’s vanuit een gestroomlijnde organisatie werken wij samen met gemeenten, maatschappelijke organisaties en andere partners op het brede domein van beweging en gezondheid.

De F!TFabriek is onderdeel van Zwembad de Schelp en de Melanen BV. Zwembad de Schelp en de Melanen B.V. is het kloppend hart van sportief Bergen op Zoom (en omstreken). Als maatschappelijk partner faciliteert en ondersteunt Zwembad de Schelp en de Melanen B.V. het integraal sport- en beweeg aanbod in de gemeente.

Sportregisseur

Fulltime, 38 uur per week

Functie
Binnen de gemeente Bergen op Zoom hebben we een rijk landschap aan sportverenigingen en commerciële sportaanbieders. Als F!TFabriek proberen we met deze partijen samen te werken, deze te ondersteunen bij een verscheidenheid aan vraagstukken en te kijken waar er voor deze partijen kansen liggen.

Daarnaast besteden wij ook aandacht aan het uniek sporten binnen de gemeente Bergen op Zoom. Een groep die aardig vertegenwoordigd is binnen het verenigingsleven, waar aandacht aan besteed moet worden en waar vele kansen liggen. Tevens helpen we ook individuele hulpvragen, ondersteunen we maatschappelijke partijen met hulpvragen en organiseren we activiteiten voor de doelgroep (al dan niet in samenwerking met speciaal onderwijs).

In jouw functie als sportregisseur zal jij als een spin in een web een goed netwerk op moeten bouwen, goed samen moeten werken met de gemeente en deze sportaanbieders de ondersteuning bieden waar je kan. Denk daarbij aan vraagstukken die gaan over vrijwilligersbeleid, het bedienen van verschillende doelgroepen, nieuwe initiatieven opzetten, bestuurlijke zaken, financiën etc.

We verwachten dat je met een proactieve houding sportaanbieders benaderd om adviestrajecten te coördineren en organiseren in de vorm van thema- en voorlichtingsbijeenkomsten, cursussen en workshops.

Profiel
- Afgeronde relevante opleiding (bijvoorbeeld CIOS, ALO, CURIO)
- Affiniteit met sport en communicatie is een pre
- Je bent communicatief sterk en goed in verbinden
- Je vindt het niet erg om incidenteel in de avond te werken
- Je bent creatief met een innovatief vermogen
- Je bent pragmatisch ingesteld

Ons aanbod
De F!TFabriek is een leuk en enthousiast team om voor te werken, met een leuke sfeer en met collega’s die samen met jou de schouders er onder willen zetten. Wij zijn een gedreven, mensgerichte organisatie waar geen dag hetzelfde is. De functie is ingeschaald in schaal 6 volgens de CAO Zwembaden, waarbij er voldoende mogelijkheden zijn om jezelf te scholen.

Solliciteren
Hebben we een match? Neem de sprong in het diepe want we willen alles van je weten! Van welke sport jij zelf doet tot jouw inspirerende ideeën over dit vakgebied.

Stuur uiterlijk vrijdag 19 november 2021 je motivatie en CV.
Wij verzoeken je alleen te solliciteren als je onze denkwijze deelt en voldoet aan de gestelde eisen. Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Contractduur 12 maanden
Deadline sollicitaties: 19-11-2021
Verwachte startdatum: 1-12-2021

Soort dienstverband: Fulltime, Bepaalde tijd
Salaris: €2.300,00 - €2.900,00 per maand

Aanvullende betalingen:
Vakantiegeld
Arbeidsvoorwaarden:

Bedrijfsfeesten
Budget voor professionele ontwikkeling
Extra vakantiedagen
Flexibele werkuren
Gezondheidsprogramma
Kerstpakket
Lunchkorting
Personeelskorting
Reiskostenvergoeding
Werkschema:
Dagdienst
Flexibel werkrooster
ma-vr
Thuiswerken:Nee

 

 

 

 

https://nl.indeed.com/pagead/clk?mo=r&ad=-6NYlbfkN0ACvTpixgWhyE9WNjEbdWThG551YJj23Dv2cskVcC-IRt_eNd-DFcV4ao2ZJKqYuAbLXsTFUHr3oCVo4MT199OxPd281JW9wGQkjPzluQZH1i85fY21yXn1tnrvEVEjvA6_mqy8RJzkN7y1i1ARfLETRvfAT0VDs-SMFOLURrpCQ1Paf-lGtEdRTTAYKO98kFEqR2nUrmqqdDnbbyHZks63QfYtYaDkfJ5JzLdfz0fSabPns9plwT5E5VGxaE-m72l2zuATWKhgGOyOgAi-3NdJ7P6VmWWA0uoHbWk5l054cAL6-DIIGfK6qjmfke1gQmu5Hwxjly6jqASi7HqfnmSbB4nTKkofqZon1bgo0vGUpKbFzryi9qTQyFtIPvJ1g6NJgkH8ij5vgh9kbJIB1AF8zgdqwRDgrzr9ueVgT4_fSkdSmWImOZ8d-K2MDgglFuZDqy7kHpWRVNEFgiq9Bfo1uGgEFBRJbBl9Hh8z6T230L0QnDFjOhFa&p=2&fvj=1&vjs=3&tk=1fj3jfanf3nm8001&jsa=6703&sal=1