De F!TFabriek

De Boulevard Noord 45
4617 HD Bergen op Zoom

Hulp nodig?
Telefoon: 0164201205

Hoofdcontent

Vacature mederwerker sport, bewegen & activiteiten (Solliciteren voor 19 november 2021)

Vacature mederwerker sport, bewegen & activiteiten (Solliciteren voor 19 november 2021)

De F!TFabriek zet zich in voor een vitaal Bergen op Zoom. Wij geloven in de kracht van bewegen, in de kracht van mentale uitdaging en in het plezier om dat samen te doen. Met doelgerichte programma’s vanuit een gestroomlijnde organisatie werken wij samen met gemeenten, maatschappelijke organisaties en andere partners op het brede domein van beweging en gezondheid.

De F!TFabriek is onderdeel van Zwembad de Schelp en de Melanen BV. Zwembad de Schelp en de Melanen B.V. is het kloppend hart van sportief Bergen op Zoom (en omstreken). Als maatschappelijk partner faciliteert en ondersteunt Zwembad de Schelp en de Melanen B.V. het integraal sport- en beweeg aanbod in de gemeente.

Medewerker sport, bewegen en activiteiten

Fulltime, 38 uur per week

 

Functie

Binnen de gemeente Bergen op Zoom vinden wij het belangrijk dat er aan een gezonde leefstijl wordt gewerkt voor al onze inwoners. Als F!TFabriek proberen wij hieraan te werken door bij onze verschillende partners in te zetten op gemeente brede sport en spelactiviteiten, voedingseducatie en gymondersteuning. Dit zowel preventief als curatief bij een grote verscheidenheid aan doelgroepen.

In jouw functie als medewerker sport, bewegen en activiteiten zal je dus een grote diversiteit aan activiteiten krijgen. Je geeft naschoolse activiteiten bij buitenschoolse opvang locaties. Je geeft laagdrempelig voedingseducatie op basisscholen. Je bent nauw betrokken bij de opzet en uitvoer van vakantieactiviteiten. Daarnaast krijg je ook de vrijheid om eigen initiatieven vorm te geven. We proberen immers altijd leuke nieuwe activiteiten vorm te geven en in te springen op huidige trends. Je levert dus een bijdrage aan de gemeentelijke doelstellingen op het gebied van sport & bewegen.

We verwachten dat je met een proactieve houding en vol enthousiasme je mannetje staat in de uitvoer. Waarbij je ook onze overtuiging hebt dat een gezonde leefstijl mogelijk moet zijn voor iedereen.

Profiel

- Je hebt een afgeronde MBO diploma (bij voorkeur CIOS, Curio sport en bewegen of vergelijkbaar)

- Je hebt affiniteit met sport en gezonde leefstijl

- Je bent communicatief sterk en goed in verbinden

- Je vindt het leuk om met verschillende leeftijdsgroepen en doelgroepen te werken

- Je bent creatief met een innovatief vermogen

- Je houdt er van om hele dagen uitvoerend bezig te zijn

Ons aanbod

De F!TFabriek is een leuk en enthousiast team om voor te werken, met een leuke sfeer en met collega’s die samen met jou de schouders er onder willen zetten. Wij zijn een gedreven, mensgerichte organisatie waar geen dag hetzelfde is. De functie is ingeschaald in schaal 5 volgens de CAO Zwembaden, waarbij er voldoende mogelijkheden zijn om jezelf te scholen.

Solliciteren

Hebben we een match? Neem de sprong in het diepe want we willen alles van je weten! Van welke sport jij zelf doet tot jouw inspirerende ideeën over dit vakgebied.

 

Stuur uiterlijk vrijdag 19 november 2021 je motivatie en CV.

 

Wij verzoeken je alleen te solliciteren als je onze denkwijze deelt en voldoet aan de gestelde eisen. Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Contractduur 12 maanden

Deadline sollicitaties: 19-11-2021

Verwachte startdatum: 1-12-2021

Soort dienstverband: Fulltime, Bepaalde tijd

Salaris: €2.100,00 - €2.600,00 per maand

 

Aanvullende betalingen:

Vakantiegeld
Arbeidsvoorwaarden:

Bedrijfsfeesten
Budget voor professionele ontwikkeling
Extra vakantiedagen
Flexibele werkuren
Gezondheidsprogramma
Kerstpakket
Lunchkorting
Personeelskorting
Reiskostenvergoeding
Werkschema:

Dagdienst
Flexibel werkrooster
ma-vr

Thuiswerken: Nee

 

https://nl.indeed.com/pagead/clk?mo=r&ad=-6NYlbfkN0ACvTpixgWhyE9WNjEbdWThG551YJj23Dv2cskVcC-IRt_eNd-DFcV4RImllXAp52I6pBodgRGvRVtuoJw9fJv6paNU0eadQ850MKbAajBYLNO_ciC78mS3G3-jV_NTPAFj0Pc_ewHpXbYRjw_7CcdG_s666_8FZrwqcGBLSHdoi-e1iyPfMPVIbxXV-3UHIkqqGR4x1KWvqyUlP4oMId4zr-vO_z9O28XDjU4JKJrZuExWLssqHYGPZ6whgWxqLD-Z3dUVlOqfd_CC26AuNmJ2NaMZEfsW5YlAQG7oHqLtvvXSjFRlI6x2HjIu5QRAPp-bvvBKdlGV22YsU_ILBxA9W8PG3XfY6ksVPwYsQlhwEHS4-0c1D3Q3uPyf9XzUsRGfTbZkTYC6WYofBYaz4Vcm5mvbsyC6mql0Oy1KuHqc6-Q94k0EzyQ3J2oKE7qYyxFAg0p8uRKLoe79dvPdO4xIFD5KJciHzT9_S0V-FTjysw==&p=0&fvj=1&vjs=3&tk=1fj3jfanf3nm8001&jsa=6703&sal=1