Hoofdmenu

De F!TFabriek

De Boulevard Noord 45
4617 HD Bergen op Zoom

Hulp nodig?
Telefoon: 0164201205

Hoofdcontent

Vacature coördinator gymonderwijs

Vacature coördinator gymonderwijs

De F!TFabriek zet zich in voor een vitaal Bergen op Zoom. Wij geloven in de kracht van bewegen, in de kracht van mentale uitdaging en in het plezier om dat samen te doen. Met doelgerichte programma’s vanuit een gestroomlijnde organisatie werken wij samen met gemeenten, maatschappelijke organisaties en andere partners op het brede domein van beweging en gezondheid.

De F!TFabriek is onderdeel van Zwembad de Schelp en de Melanen BV. Zwembad de Schelp en de Melanen B.V. is het kloppend hart van sportief Bergen op Zoom (en omstreken). Als maatschappelijk partner faciliteert en ondersteunt Zwembad de Schelp en de Melanen B.V. het integraal sport- en beweeg aanbod in de gemeente.

Coördinator gymonderwijs
Fulltime, 38 uur per week. Parttime is mogelijk in samenspraak.

Functie
Binnen de gemeente Bergen op Zoom vinden wij het belangrijk dat er aan een gezonde leefstijl wordt gewerkt voor al onze inwoners. Als F!TFabriek proberen wij hieraan te werken door bij onze verschillende partners in te zetten op gemeente brede sport en spelactiviteiten, voedingseducatie en gymondersteuning. Dit zowel preventief als curatief bij een grote verscheidenheid aan doelgroepen.

In jouw functie als coördinator gymonderwijs moet je er voor zorgen dat de leerlijnen goed weggezet worden, je spart met de collega’s om het gymonderwijs vorm te geven en je bent het initiële aanspreekpunt op dit gebied. Senioriteit is daarbij gewenst. Je moet mensen aan kunnen sturen en kunnen ondersteunen. Daarnaast zal je zelf ook in de uitvoer staan. Niet alleen bij gymlessen in het basisonderwijs, maar ook geef je naschoolse activiteiten bij buitenschoolse opvang locaties. Je bent nauw betrokken bij de opzet en uitvoer van vakantieactiviteiten. Daarnaast krijg je ook de vrijheid om eigen initiatieven vorm te geven. We proberen immers altijd leuke nieuwe activiteiten vorm te geven en in te springen op huidige trends. Je levert dus een bijdrage aan de gemeentelijke doelstellingen op het gebied van sport & bewegen.

We verwachten dat je met een proactieve houding en vol enthousiasme je mannetje staat in de coördinatie en uitvoer. Waarbij je ook onze overtuiging hebt dat een gezonde leefstijl mogelijk moet zijn voor iedereen.

Profiel
- Je hebt een afgeronde diploma als docent lichamelijke opvoeding
- Je hebt affiniteit met sport en gezonde leefstijl
- Je bent communicatief sterk en goed in verbinden
- Je vindt het leuk om met verschillende leeftijdsgroepen en doelgroepen te werken
- Je bent creatief met een innovatief vermogen
- Je durft keuzes te maken en kan mensen aansturen

Ons aanbod
De F!TFabriek is een leuk en enthousiast team om voor te werken, met een leuke sfeer en met collega’s die samen met jou de schouders er onder willen zetten. Wij zijn een gedreven, mensgerichte organisatie waar geen dag hetzelfde is. De functie is ingeschaald in schaal 6 volgens de CAO Zwembaden, waarbij er voldoende mogelijkheden zijn om jezelf te scholen.

Contractduur 12 maanden
Parttime uren: 20-38 per week
Deadline sollicitaties: 20-8-2021
Verwachte startdatum: 1-9-2021

Soort dienstverband: Fulltime, Parttime, Bepaalde tijd
Salaris: tot €2.900,00 per maand
Aanvullende betalingen:

Vakantiegeld
Arbeidsvoorwaarden:
Budget voor professionele ontwikkeling
Extra vakantiedagen
Gezondheidsprogramma
Kerstpakket
Lunchkorting
Pensioen
Personeelskorting
Reiskostenvergoeding
Werkschema:Dagdienst
Thuiswerken:Nee

 

https://nl.indeed.com/vacatures?q=Basisonderwijs&l=Bergen%20op%20Zoom&from=mobRdr&utm_source=%2Fm%2F&utm_medium=redir&utm_campaign=dt&advn=6909789455965298&vjk=5ff88e54ec68a360