De F!TFabriek

De Boulevard Noord 45
4617 HD Bergen op Zoom

Hulp nodig?
Telefoon: 0164201205

Hoofdcontent

Vacature Coördinator F!TFabriek (solliciteer voor 19 november 2021)

Vacature Coördinator F!TFabriek (solliciteer voor 19 november 2021)

De F!TFabriek zet zich in voor een vitaal Bergen op Zoom. Wij geloven in de kracht van bewegen, in de kracht van mentale uitdaging en in het plezier om dat samen te doen. Met doelgerichte programma’s vanuit een gestroomlijnde organisatie werken wij samen met gemeenten, maatschappelijke organisaties en andere partners op het brede domein van beweging en gezondheid.
De F!TFabriek is onderdeel van Zwembad de Schelp en de Melanen BV. Zwembad de Schelp en de Melanen B.V. is het kloppend hart van sportief Bergen op Zoom (en omstreken). Als maatschappelijk partner faciliteert en ondersteunt Zwembad de Schelp en de Melanen B.V. het integraal sport- en beweeg aanbod in de gemeente.

Coördinator F!TFabriek
Fulltime, 38 uur per week.

Functie

Binnen de gemeente Bergen op Zoom vinden wij het belangrijk dat er aan een gezonde leefstijl wordt gewerkt voor al onze inwoners. Als F!TFabriek proberen wij hieraan te werken door bij onze verschillende partners in te zetten op gemeente brede sport en spelactiviteiten, voedingseducatie en gymondersteuning. Dit zowel preventief als curatief bij een grote verscheidenheid aan doelgroepen.

In jouw functie als coördinator zorg je er o.a. voor dat nieuwe initiatieven worden opgezet , je spart met de collega’s en externe sportaanbieders om het sport- en beweegaanbod vorm te geven en op elkaar af te stemmen en je bent het initiële aanspreekpunt op dit gebied. Senioriteit is daarbij gewenst. Je kunt mensen aansturen, motiveren en ondersteunen. Daarnaast krijg je ook de vrijheid om eigen initiatieven vorm te geven. We proberen immers altijd leuke nieuwe activiteiten vorm te geven en in te springen op huidige trends. Je levert dus een belangrijke bijdrage aan de gemeentelijke doelstellingen op het gebied van sport & bewegen.

We verwachten dat je met een proactieve houding en vol enthousiasme (onder eindverantwoordelijkheid van de manager) de coördinatie van het team medewerkers op je neemt. Waarbij je ook onze overtuiging hebt dat een gezonde leefstijl mogelijk moet zijn voor iedereen.

Profiel
- Je hebt een relevante opleiding (bijvoorbeeld ALO, CIOS, Sportkunde)
- Je hebt affiniteit met sport en gezonde leefstijl
- Je bent communicatief sterk en goed in verbinden
- Je vindt het leuk om met verschillende leeftijdsgroepen en doelgroepen te werken
- Je bent creatief met een innovatief vermogen
- Je durft keuzes te maken en kan mensen aansturen
- Je beschikt over senioriteit

Ons aanbod
De F!TFabriek is een leuk en enthousiast team om voor te werken, met een leuke sfeer en met collega’s die samen met jou de schouders er onder willen zetten. Wij zijn een gedreven, mensgerichte organisatie waar geen dag hetzelfde is. De functie is ingeschaald in schaal 7 volgens de CAO Zwembaden, waarbij er voldoende mogelijkheden zijn om jezelf te scholen.

Solliciteren
Hebben we een match? Neem de sprong in het diepe want we willen alles van je weten! Van welke sport jij zelf doet tot jouw inspirerende ideeën over dit vakgebied.

Stuur uiterlijk vrijdag 19 november 2021 je motivatie en CV.

Wij verzoeken je alleen te solliciteren als je onze denkwijze deelt en voldoet aan de gestelde eisen. Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Contractduur 12 maanden
Deadline sollicitaties: 19-11-2021
Verwachte startdatum: 1-12-2021

Soort dienstverband: Fulltime, Bepaalde tijd
Salaris: €2.600,00 - €3.300,00 per maand

Aanvullende betalingen:
Vakantiegeld
Arbeidsvoorwaarden:
Bedrijfsfeesten
Budget voor professionele ontwikkeling
Extra vakantiedagen
Flexibele werkuren
Gezondheidsprogramma
Kerstpakket
Lunchkorting
Personeelskorting
Reiskostenvergoeding
Telefoonplan

Werkschema:

Dagdienst
Flexibel werkrooster
ma-vr
Thuiswerken: Nee

 

https://nl.indeed.com/pagead/clk?mo=r&ad=-6NYlbfkN0ACvTpixgWhyE9WNjEbdWThG551YJj23Dv2cskVcC-IRt_eNd-DFcV4HiEnIjUpJ7oIFTI_I_hLME73kxjp6xgmRHAmnIsm49SupnB-afzfQSm-Ta2K_i4rTsTf9Ah5UvkEhOZxXc_tMNxBcdPYB37WGzjVJQZylUIiPVfZYGbXlnMCqw4rFMH4ubkVS7aOppvgh9F0I85y1nFz99LZwNrCG2hzmEJjfvmGMPzcbq87oh-J_dgDEJHHVhcaPUq4xK6KL8eZbwfJokN8SpY51Ugih8HqxnmC-w91NMgCKpwmeMpHo6fPsjzXKUfyfhOcWgS3JxC2FDCuSOHosNgbsR1-_Cm0FuCo9alK3qGDbmuf0V4P3_xZZQOGuWU5AEsaegghPDomGpFayvd9J9PuPMI3B53RQjeGCC_IUjGX-xVHfE1uCHmwausi-f_kfOUTs5Zs8chQy2-KassXdZg2a1F9QajoVvfLnPudOVGyIc7rTQ==&p=10&fvj=1&vjs=3&tk=1fj3jfanf3nm8001&jsa=6703&sal=1