Hoofdcontent

G-Vaardag 8 september, inschrijven niet meer mogelijk (vol!)

10:00 - 16:00

Uitnodiging vaardag 2024

Na een aantal jaar van afwezigheid zijn we blij dat we op zondag 8 september weer een vaardag kunnen en mogen organiseren. Ruim 25 schepen van de leden van de watersportvereniging “de Schelde” zullen meevaren, waaronder ook een boot, speciaal voor de muziek en zo mogelijk ook enkele rolstoelen. Er kunnen in totaal 50 deelnemers meevaren. Je kunt meevaren met vakkundige schippers over het water in de buurt van Bergen op Zoom tussen 11 uur en 14 uur.
Let er bij de opgave wel op of je begeleiding/verzorging voor die middag nodig hebt. Deze moet je dan ook niet vergeten zelf op te geven! We starten om 10.00 uur bij het clubhuis van Karel Doorman (Vermuidenweg 8, 4612 PK Bergen op Zoom). Na het inschepen gaan we genieten van een mooie vaartocht. Tussen 14.00 uur en 16.00 uur wordt het nog een gezellige middag onder het genot van een hapje en een drankje. We hopen natuurlijk op goed weer. Als het echt slecht weer is moeten we de vaartocht inkorten en misschien zelf afgelasten. Ondanks de inzet van vele vrijwilligers is er slechts plaats voor ongeveer 50 deelnemers. (Inclusief begeleiders). 

Schrijf je dus snel in met daarbij de volgende gegevens: 
• Naam deelnemer (voor- en achternaam) 
• Woonadres 
• Geboortedatum 
• Uw telefoonnummer en/of het telefoonnummer van uw begeleider 
• Rolstoel- of rollatorafhankelijk 
• (Individuele) begeleiding noodzakelijk. 
•  Naam begeleider(s) doorgeven 
• Dieetwensen: (zelf meegeven/aangeven wat niet mag) 

U kunt zichzelf inschrijven per mail via fitfabriek@sportbedrijfboz.nl . Uw inschrijving is pas definitief zodra u hierop antwoord hebt ontvangen. Dit kan enkele dagen duren. Ook voor overige vragen kunt u contact opnemen via dit mailadres. Let wel: inschrijven kost (slechts) € 5,00 per persoon. Gelieve gepast betalen bij aankomst. Dit is dan behalve de vaartocht ook inclusief lunch en diverse versnaperingen. Wij zijn ervan overtuigd dat het een zeer leuke en bijzondere dag zal worden, en hopen dan ook van harte op uw aanwezigheid. 

 

Met vriendelijke groet, Namens het organisatiecomité

Genora Piepenbroek