Hoofdcontent

Uniek sport, spel en bewegen in de Boulevard

Vanaf 6 december

Vanuit Sportbedrijf Bergen op Zoom proberen we sport voor iedere inwoner toegankelijk te maken.
Voor mensen met een fysieke of mentale beperking of achterstand is dit vaak wat lastiger. In samenwerking met Uniek Sporten proberen we toch alle sporters te koppelen aan een geschikte vereniging of beweegaanbieder, maar tot op heden lukt dit helaas nog niet altijd. Dit kan komen doordat er bijvoorbeeld geen geschikte match gevonden kan worden voor een individu, of doordat financiën in de weg zitten om deel te (blijven) nemen. 

 

Om deze sporters toch in beweging te kunnen krijgen - en voor degenen die graag nog wat extra zouden bewegen - gaat de Fitfabriek vanaf 6 december aanstaande twee keer per week een sport & spel moment aanbieden voor Uniek Sporten. In Sporthal de Boulevard zullen we een wisselend aanbod neerzetten waarbij met ieder niveau rekening gehouden wordt. Deze sportmomenten zullen plaats gaan vinden op maandag tussen 15:00 en 16:00 en op woensdag tussen 14:00 en 15:00.

 

We vragen wel of iedere deelnemer hier zich per keer vooraf voor wil aanmelden om een idee te hebben van het aantal deelnemers. Bovendien kunnen we op deze manier onnodige of hoge contributiekosten voorkomen, omdat we een bijdrage van €3,- per individu per keer vragen, in plaats van een vast bedrag per maand of kwartaal. Bovendien is iedere eerste week van de maand deelname gratis. 

 

Hopelijk tot snel.