Hoofdcontent

Bergse Kinder Sportweek 14 t/m 18 augustus '23

Deelname per dag(en)/per week

Alle kinderen van 6 t/m 12 jaar opgelet!

 

Deze zomer introduceert de Fitfabriek (onderdeel van Sportbedrijf BoZ) de eerste editie van de vakantie sportweek. In de 5e week van de zomervakantie (14 t/m 18 augustus) gaan we samen met jullie verschillende sportieve activiteiten doen en zetten we een super tof programma neer!

In deze week zullen we verschillende activiteiten gaan doen zoals: zwemmen bij de Melanen en de Schelp, spellen in het bos, opdrachten in de stad, chillen op het strandje en nog veel meer! Bovendien kunnen de kinderen op donderdagavond blijven slapen op ons basiskamp. Hiervoor kunnen de kinderen zelf tenten meenemen die we samen gaan opzetten.

Elke dag zullen er voor de kinderen tussendoortjes en versnaperingen zijn en op de dinsdag, woensdag en donderdag verzorgen wij een verantwoorde lunch. Op donderdagavond wordt ook het avondeten verzorgd voor de kinderen die blijven slapen.

Voor slechts €20 kan je de hele week deelnemen. Wil je liever maar één of enkele dagen meedoen? Dan kost het €5 per dag. De meerprijs voor het blijven slapen is €5.