De F!TFabriek

De Boulevard Noord 45
4617 HD Bergen op Zoom

Hulp nodig?
Telefoon: 0164201205

Hoofdcontent

AV Spado scoort enorm goed als gezonde vereniging

De F!Tfabriek feliciteert AV Spado. Zij verdienden onlangs de Topprestatiebadge Voeding, de Topprestatiebadge Rookvrij sportterrein en de Topprestatiebadge voor een Verantwoord alcoholbeleid. Hier zijn wij als F!Tfabriek enorm trots op!

De club uit Bergen op Zoom ontving de drie badges, omdat zij mooie stappen hebben gezet binnen de Richtlijn Eetomgevingen van het Voedingscentrum, het gehele sportpark rookvrij is en omdat er stappen zijn gezet binnen de Richtlijnen Alcoholbeleid voor sportclubs van NOC*NSF.

Het clubhuisbeheer is in handen van Marco Vermond en Gabrielle Sebregts: "We hebben dit als vereniging, samen met Team:Fit Coach Irene, voor elkaar gekregen en gaan hier samen mee verder. De 3 Topprestatiebadges hangen in het Spado Clubhuis: daar mogen we trots op zijn!"

Team:Fit heeft vanaf januari 2021 een nieuwe manier van werken waarbij sportlocaties badges kunnen verdienen voor een gezondere kantine, een rookvrij sportterrein en/ of een verantwoord alcoholbeleid. Met het behalen van een badge op een van deze drie thema’s, levert een vereniging een topprestatie!