Hoofdmenu

De F!TFabriek

De Boulevard Noord 45
4617 HD Bergen op Zoom

Hulp nodig?
Telefoon: 0164201205

Hoofdcontent

Lucas Herrings

Mijn naam is Lucas Herrings en ik ben werkzaam als coördinator Life Goals Bergen op Zoom en stagecoördinator bij De F!TFabriek. Life Goals Bergen op Zoom wil bijdragen aan een stad waarin niemand buitenspel staat en met de kracht van sport weer iedereen mee laten doen. Daarnaast ben ik Maatschappelijk Sportcoach voor Life Goals Bergen op Zoom. Hierbij geef ik, door middel van de Life Goals methodiek, sportactiviteiten aan de doelgroep. De methodiek die ik toepas bij de sportactiviteiten is gericht op persoonlijke ontwikkeling.

 

Als stagecoördinator ben ik verantwoordelijk voor het opstellen van het stagebeleid en draag ik zorg voor de uitvoering hiervan. Het stagebeleid moet in één lijn liggen met het onderwijsbeleid en het studenten(loopbaan)beleid, om de studenten de beste praktijkervaring aan te bieden bij De F!TFabriek. Daarnaast vind ik het van belang dat wij een fijne stageomgeving creëren, waarbij de studenten zichzelf optimaal kunnen ontwikkelen.

 

Sport is altijd een passie van mij en ik streef naar een leven lang actief zijn. Dit wil en hoop ik ook over te kunnen brengen op iedereen! Daarom ben ik ook trots om een bijdrage te kunnen leveren aan een actief en sportief Bergen op Zoom!