Hoofdcontent

Kinder sport week

De Kindersportweek komt er weer aan, en we zijn verheugd om te melden dat de inschrijvingen al voor 90% vol zijn! Dit jaar belooft nog spectaculairder te worden met een breed scala aan sporten, leuke activiteiten en volop plezier voor iedereen.

Wil jij erbij zijn? Wees er dan snel bij, want er zijn nog maar een paar plekken beschikbaar. Je kan je aanmelden via onderstaande link: 

activiteiten overzicht

Voor slechts €20 kan je de hele week deelnemen. Wil je liever maar één of enkele dagen meedoen? Dan kost het €5 per dag. De meerprijs voor het blijven slapen is €5.

Sponsoren

De Kindersportweek wordt mede mogelijk gemaakt door de steun van Arcelor Mittal, Rheigroup , Adentro Lepelstraat & LIDL Laan van Borgvliet. Dankzij hun bijdrage kunnen wij wederom een onvergetelijke week organiseren vol sport en spel. Wilt u net als Arcelor Mittal, Rheigroup, Adentro & LIDL filiaal Laan van Borgvliet bijdragen aan dit evenement? Bekijk dan de onderstaande sponsormogelijkheden:

Vrijwilligers gezocht

Wij opzoek naar vrijwilligers om deze toffe week mogelijk te kunnen maken. Denk hierbij aan ondersteuning bij:

- De activiteiten

- Het smeren van boterhammen en uitdelen van verantwoorde voeding

- Vervoer naar activiteiten

- Op en afbouw van het basisskamp 

- Het behouden van een gezellige sfeer! 

 

Je kunt jezelf aanmelden als vrijwilliger via fitfabriek@sportbedrijfboz.nl of via de aanmeldpagina van de activiteiten.