Hoofdcontent

Stageplekken

De Fitfabriek geeft je de mogelijkheid om binnen onze organisatie ervaring op te doen in de sportbranche. Wij werken samen met diverse opleidingsinstituten, zoals het CIOS Goes, CURIO en de HZ University of Applied Sciences. De F!TFabriek is de ideale stageplaats voor MBO en HBO studenten om ervaringen op te doen in het werkveld. Bijvoorbeeld het ondersteunen van gymonderwijs, smaaklessen, het organiseren van activiteiten en evenementen, het activeren van een gezonde leefstijl (JOGG) en sportactiviteiten geven aan kwetsbare doelgroepen (Uniek Sporten).

Een vaste stagedag is de donderdag, tijdens de donderdagochtend werk je samen met studenten van verschillende (sport)opleidingen aan opdrachten vanuit school en voer je een gezamelijk evenement uit.

Past de Fitfabriek bij jouw interesses en leerdoelen? Stuur dan je motivatie en CV naar l.hendriks@fitfabriekboz.nl of info@fitfabriekboz.nl.
Wij hanteren een sollicitatieperiode vanaf mei t/m juli, zodat wij de werkzaamheden van de stagiaires kunnen plannen in de roosters voor het (volgende) schooljaar.