ZWEMMEN

Zwembad de Schelp

Algemene informatie:

 • Locatie: Zwembad De Schelp
 • Adres: De Boulevard 45
 • E-mail: klantenservice@zwembaddeschelp.nl
 • Telefoonnummer: 0164 – 230799
 • Website: http://www.zwembaddeschelp.nl

Social media:
Facebook

Omschrijving sportvereniging:

Het zwembad is gesitueerd aan de Binnenschelde, centraal gelegen tussen het badstrand aan de ene en het surfstrand aan de andere kant. Zwembad de Schelp is ontworpen met een zogenaamd 4-baden concept. Onder het schelpachtige dak bevindt zich een wedstrijdbad van 25 x 15 meter, voorzien van een 1 en een 3 meter plank, een instructiebad van 10 x 15 meter en een recreatiebad met peuterbad van in totaal 325 m2.
Het recreatiebad is voorzien van diverse recreatieve speelelementen waaronder een superwaterglijbaan, familieglijbaan,stroomversnelling, turbodouche, jett-streams, whirlpools en stoomcabines. Vanuit het recreatiebad is een uitzwembad van 10 x 20 meter, een peuterbad, een zonneweide met enkele speeltoestellen bereikbaar.
Bij de entree treft u onze in jungle stijl ingerichte horecagelegenheid ´De Piraat´. De koffie staat er voor u klaar.
Doelgroep:Vanaf 4 jaar

Aangepast sporten:Nee

Zwembad de Melanen

Algemene informatie:

Social media:
Facebook

Omschrijving sportvereniging:

Zwembad de Melanen is een verwarmd buitenzwembad waar iedereen lekker kan genieten. We hebben 6 banen van 25 meter lang waar elkemorgen van 10.00u tot 12.00u ongestoord banen kunnen worden gezwommen. Voor dehoge- en lage duikplank hebben we een aparte springbassin van 4 meter diep.Naast het wedstrijdbad hebben we een groot recreatiebad.Deze begint ondiep op 40 cm en loopt langzaam af naar 140 cm. Dit bad is ideaalvoor kinderen die nog aan het oefenen zijn met zwemmen of voor zwemmers dieliever af en toe met de voeten op de bodem willen staan. De kinderen hebben eeneigen eiland met 2 glijbanen.
Voor de peuters en de kleuters hebben we een apartkleuterbad. De ligging is rustig op een eigen deel van de zonneweide. Al vroegin de ochtend heeft u hier volop zon.
Uniek aan zwembad de Melanen is de mooie ligging midden inde bossen en onze grote zonneweide. Er is volop ruimte om rustig op je handdoekte rusten of lekker sportief te zijn.
Doelgroep:N.V.T.

Aangepast sporten:

Sportstudio Energy

Algemene informatie:

 • Adres: Korenbeursplein 12-14, 4611 PS Bergen op Zoom
 • E-mail: info@sportstudioenergy.nl
 • Telefoonnummer: 0164-250407 / 0653437323
 • Website: http://www.sportstudioenergy.nl/

Social media:
Facebook

Omschrijving sportvereniging:

Bij Sportstudio Energy ligt kwaliteit boven, en de tijdsduur onder het landelijke gemiddelde
Ook kinderen met een lichamelijke beperking zijn bij ons van harte welkom.
Doelgroep:N.V.T.

Aangepast sporten:Ja

Zwemschool de Agger

Algemene informatie:

Social media:
Facebook

Omschrijving sportvereniging:

Zwembad de Agger ligt in Halsteren (Noord-Brabant) in een fraaie bosrijke omgeving (terrein van GGZWNB, voorheen Vrederust); een overdekt zwembad met een watertemperatuur van 32 graden.
De meeste ouders zijn er van doordrongen dat het belangrijk is dat kinderen leren zwemmen. Waar en hoe die kinderen leren zwemmen is een ander verhaal. Het zwem ABC bestaat uit 3 zwemdiploma’s die bij elkaar horen, namelijk het zwem ABC ongedeelde opleiding. Het is vergelijkbaar met het basisonderwijs. Nadat het A diploma is behaald, is er een basis gelegd (de kleuterklassen zijn doorlopen). Na het B- diploma hebben de zwemmers een aantal vaardigheden onder de knie (de middenbouw, het begin van rekenen en taal zijn aangeleerd ). Na het C diploma beheersen de zwemmers alle basisvaardigheden (de bovenbouw, je bent nu klaar voor het voortgezet onderwijs). Aan het eind van de basisschool volgt een toets. Dit is ook bij het zwemonderwijs. De bekendste toets is het zwem ABC van de NPZ/NRZ.
Doelgroep:N.V.T.

Aangepast sporten:Nee

Zwemstudio Linda & Ingrid

Algemene informatie:

 • Adres: Lambertijnenhof 200, 4614 CH Bergen op Zoom
 • E-mail: info@zwemstudiolindaeningrid.nl
 • Telefoonnummer: Linda: 0614808026 / Ingrid: 0622083480
 • Website: http://www.zwemstudiolindaeningrid.nl/

Social media:
Facebook

Omschrijving sportvereniging:

Veiligheid en plezier hebben bij ons de eerste prioriteit. Daarnaast is ieder kind uniek en stemmen wij onze leswijze af op het individuele kind. Wij werken met kleine groepjes (gemiddeld 3 kinderen) zodat uw kind de aandacht krijgt die hij/zij nodig heeft. U mag als ouder/verzorger altijd tijdens de les aanwezig zijn. Onze zwemdiploma’s zijn erkende zwemdiploma’s van de ENVOZ.

Samen hebben we 45 jaar aan ervaring in het lesgeven aan diverse doelgroepen. 8 Jaar geleden hebben we elkaar ontmoet bij onze vorige werkgever. De klik was er meteen. We hebben dezelfde visie over hoe om te gaan met diverse doelgroepen.
Doelgroep:vanaf 4 jaar

Aangepast sporten:Nee

IK BEN OP ZOEK NAAR EEN

Maak een keuze hieronder

© DPS Company 2016

Delen