YOGA

Enjoy Yoga

Algemene informatie:

 • Locatie: Studio EnjoyYoga
 • Adres: Bruinevisstraat 32 (Studio EnjoyYoga), 4611 HJ Bergen op Zoom
 • E-mail: info@enjoyyoga.eu
 • Telefoonnummer: +31 (0)167 500 833
 • Website: http://www.enjoyyoga.eu/

Omschrijving sportvereniging:

Yoga is inspannen en ontspannen tegelijk. Het geeft je kracht, souplesse en balans die uiteindelijk vanuit het fysieke vertaald kunnen worden naar het mentale en het emotionele in de mens. Yoga is geschikt voor iedereen, van beginner tot gevorderde, van jong tot oud. Je hoeft er niet lenig voor te zijn of ervaring in te hebben. Yoga kan door iedereen beoefend worden op zijn of haar eigen niveau en kunnen, omdat er van presteren geen sprake is.
Het gaat er om dat we onze rust, balans, vitaliteit en energie bevorderen op het fysieke, mentale en emotionele vlak. Yoga helpt je het evenwicht in jezelf te hervinden met als gevolg dat je in harmonie zult zijn met jezelf en je omgeving.
Het woord Yoga betekent verbinden, samenvoegen, vereniging en eenheid. Patanjali schreef hét klassieke werk over de yoga; de yoga sutra’s. Hij omschreef de yoga in ‘t kort als “Yoga Citta Vrtti Nirodha” wat zoveel betekent als “het stilleggen/beheersen van de wervelingen van de geest”.
Yoga is inspirerend, balancerend, ontspannend, helend, energiegevend, rustgevend, zingevend en bevordert onze gezondheid in alle opzichten. Dat is ook de reden dat yoga voor iedereen iets te bieden heeft. Yoga is voor degene die op zoek is naar innerlijk geluk, kracht en kalmte en wellicht is dit ook voor jou de weg.
Doelgroep:6 t/m 100 jaar

Aangepast sporten:Nee

De Yoga vereniging

Algemene informatie:

Social media:
Facebook

Omschrijving sportvereniging:

Omdat Yoga zo goed voor je is, hebben we een vereniging gemaakt met voor Nederland een uniek concept, als lid met een abonnement, ben je altijd onbeperkt welkom in alle lessen die we wekelijks organiseren. En dat zijn er veel…
Doelgroep:6 t/m 100 jaar

Aangepast sporten:Nee

Yoga bergen op Zoom

Algemene informatie:

Omschrijving sportvereniging:

Coby van de Watering-Elst is al 25 jaar Yoga docent en geeft les op de dinsdagochtend en dinsdagavond op diverse lokaties in Bergen op Zoom. Ze vindt het belangrijk dat yoga toegankelijk is voor iedereen. Daarom zorgt ze dat goede kwaliteit en blijvende betaalbaarheid hand in hand gaan.
Doelgroep:6 t/m 100 jaar

Aangepast sporten:Nee

SkyBoz

Algemene informatie:

 • Locatie:Adres: Antwerpsestraatweg 296, 4624 JL Bergen op Zoom
 • Telefoonnummer: 0619-434400
 • Website: http://www.skyboz.nl/

Omschrijving sportvereniging:

Kundalini yoga is voor jong en oud en er wordt gezegd dat het de yoga is met het snelste effect.
Op onze school kun je kennis maken met Kundalini Yoga en je kunt ervoor kiezen om het wekelijks in een groep te gaan beoefenen tijdens de groeplessen.
Voor diegenen die de smaak te pakken hebben en meer willen ervaren is er de mogelijkheid voor persoonlijk advies: een op maat samengestelde serie oefeningen die je thuis kunt doen
Doelgroep:6 t/m 100 jaar

Aangepast sporten:Nee

Soham Yoga Studio

Algemene informatie:

 • Adres: Zilverschoonplein 38, 4621 CD Bergen op Zoom
 • E-mail: info@sohamyogastudio.nl
 • Telefoonnummer: 06 – 523 719 32
 • Website: http://sohamyogastudio.nl/

Social media:
Facebook

Omschrijving sportvereniging:

De naam SoHam betekent in het Sankriet ‘ Ik Ben Dat’. Jouw kern in zijn puurste vorm zonder alle gedachten, gewoontes en uiterlijkheden. Iedereen mag er zijn en iedereen is welkom. SoHam is ook de klank van je ademhaling. Als je inademt door je neus hoor je de klank sooo en bij de uitademing hammm. Het brengt verstilling van de geest en concentratie.
Je bent altijd welkom om een gratis proefles te volgen. Alle materialen die je nodig hebt voor een yoga les zijn aanwezig. Neem eventueel wel een handdoek mee als je deelneemt aan een Ashtanga yoga les. De studio bevindt zich in een oude school waar meerdere ondernemers zitten. Een mooie en creatieve plek. Door het hergebruik van een oud pand werken we mee aan onze ecologische omgeving en creëert het nieuwe mogelijkheden. De kleedkamers zijn unisex met een apart pashokje voor als je privé wilt omkleden.
Wat we graag willen meegeven is een warme en rustige omgeving waar je kan terugkomen naar jezelf en je verder kan ontwikkelen.
Doelgroep:6 t/m 100 jaar

Aangepast sporten:Nee

Mojogi

Algemene informatie:

 • Locatie: Wijkgebouw ‘de Bergse PlaatAdres: Ooitas 3
 • E-mail: info@mojogi.nl
 • Telefoonnummer: 06 38514320
 • Website: http://www.mojogi.nl/

Omschrijving sportvereniging:

Mojogi houdt zich bezig met de ontspanning van lichaam en geest op verschillend gebied voor jong en oud.
De naam Mojogi wil ik graag kort uitleggen.
Er wordt vaak gedacht, dat yoga alleen maar is voor mensen die sportief, lenig en jong zijn. Gelukkig heb ik zelf
ervaren, dat dat niet zo is!! Al een aantal jaar verzorg ik yogalessen op het Inloophuis Het Getij voor mensen die op hun manier beperkt zijn door ziekte. Als ervaren verpleegkundige, vind ik het fijn om nu als yogadocente de mensen met welke beperking dan ook, te ondersteunen met yoga in combinatie met ademhalingstechnieken en meditatietechnieken.
Doelgroep:6 t/m 100 jaar

Aangepast sporten:Ja

IK BEN OP ZOEK NAAR EEN

Maak een keuze hieronder

© DPS Company 2016

Delen