IK BEN OP ZOEK NAAR EEN 

Maak een keuze hieronder

Sportkeuze test F!TFabriek

Welkom bij de Sportkeuzetest, je hebt de eerste stap in de goede richting al gezet! Deze test helpt je een sport te vinden die bij je past. We zien jouw interesse in de sport graag tegemoet! 

Meer lezen

Aanvraag ondersteuning sportevenementen/projecten 

Wilt u gebruik maken van de ondersteuning van de F!TFabriek bij uw sportevenement/project, dan kunt u op onderstaande link klikken om hier meer informatie over te krijgen.

Meer lezen

Aanvraag voor ondersteuning bij beweegactiviteiten op uw school

Wilt u gebruik maken van de ondersteuning van de F!TFabriek bij uw sport/beweegactiviteit, dan kunt u op onderstaande link klikken om hier meer informatie over te krijgen.

Meer lezen

Continuering Sjors Sportief in gemeente Bergen op Zoom

Ook dit jaar pakt de F!TFabriek uit Bergen op Zoom het sportstimuleringsprogramma Sjors Sportief op. Sjors Sportief liet afgelopen schooljaar maar liefst 1000+ basisschoolkinderen kennismaken met diverse sportieve activiteiten en sportverenigingen binnen onze gemeente.

Meer lezen

Bergse sportverenigingen kunnen besparen op energie en verzekeringen

De F!TFabriek kan in samenwerking met Sportservice Noord-Brabant de sportverenigingen helpen met besparen op onder andere de energierekeningen en verzekeringen. Door de contacten die de gemeente Bergen op Zoom en de F!TFabriek hebben, kan Sportservice Noord-Brabant inkoopcollectieven matchen .

Meer lezen

© DPS Company 2016

Delen