SUBSIDIES

Nieuwe subsidiesystematiek

Op de subsidiepagina van de gemeente Bergen op Zoom kunt u zelf bekijken of u in aanmerking komt voor een subsidie op het gebied van sport. U vindt hier antwoorden op de meest gestelde vragen. Daarbij krijgt u een duidelijk beeld van de belangrijkste voorwaarden en criteria die de gemeente hiervoor heeft vastgesteld. Meer informatie over het nieuwe proces is te vinden via: Uitleg subsidie
De nieuwe subsidiesystematiek sluit beter aan bij de ambities en sportdoelstellingen van de gemeente en bestaat uit twee varianten: 1) de basissubsidie voor sportverenigingen, 2) de stimuleringssubsidie voor sportverenigingen en overige organisaties en 3) evenementensubsidie.

IK BEN OP ZOEK NAAR EEN

Maak een keuze hieronder

Continuering Sjors Sportief in gemeente Bergen op Zoom

Ook dit jaar pakt de F!TFabriek uit Bergen op Zoom het sportstimuleringsprogramma Sjors Sportief op. Sjors Sportief liet afgelopen schooljaar maar liefst 1000+ basisschoolkinderen kennismaken met diverse sportieve activiteiten en sportverenigingen binnen onze gemeente.

Meer lezen

Bergse sportverenigingen kunnen besparen op energie en verzekeringen

De F!TFabriek kan in samenwerking met Sportservice Noord-Brabant de sportverenigingen helpen met besparen op onder andere de energierekeningen en verzekeringen. Door de contacten die de gemeente Bergen op Zoom en de F!TFabriek hebben, kan Sportservice Noord-Brabant inkoopcollectieven matchen .

Meer lezen

© DPS Company 2016

Delen