BESPAARTRAJECT

Iedere sportvereniging maakt op jaarbasis een hoop kosten. Vooral de maandelijkse energierekening en verzekeringspremies zijn bij de meeste verenigingen een flinke hap uit de begroting. Een sportvereniging kan veel besparen op dergelijke kosten. Daarom zijn de gemeente Bergen op Zoom en de F!TFabriek een samenwerking aangegaan met Sportservice Noord-Brabant (SSNB). Zij nemen u de zoektocht naar besparingen uit handen nemen. Na deelname aan het programma weet u precies hoeveel u als vereniging kunt uitsparen.

Het programma is erop gericht grote en kleine sportaanbieders inzicht te geven in de besparingsmogelijkheden voor de vereniging. Denk hierbij aan verzekeringen, kleding, beheer, materiaal, onderhoud en horeca. SSNB wil op iedere kostenpost een besparing kunnen bieden. Bas IJpelaar (SSNB): “De gemeente introduceert ons besparingsprogramma bij de sportverenigingen. Wij hebben als onafhankelijke samenwerkingspartner van de gemeente maar één doel: zoveel mogelijk besparingen realiseren voor de sportaanbieders. En dat is vaak meer dan u denkt!“
Groot bedrijvennetwerk

Hoeveel kosten u kunt besparen verschilt uiteraard per sporttak en per sportvereniging. Maar het is altijd de moeite waard om dit te laten onderzoeken. “SSNB beschikt over een groot netwerk van zakelijke partners. We verzamelen uw nota’s en zetten deze weg bij een aantal partijen” licht IJpelaar toe. “Deze krijgen vervolgens de kans te laten zien welke besparingen ze voor uw vereniging kunnen realiseren. De vereniging bepaalt uiteindelijk zelf met welke aanbieder ze in zee gaat. Dat kunnen uiteraard ook lokale partijen zijn.” Meedoen met het besparingsprogramma is helemaal gratis. Het enige dat u hoeft te doen, is uw nota’s aanleveren bij SSNB. Wij doen de rest.

IK BEN OP ZOEK NAAR EEN

Maak een keuze hieronder

© DPS Company 2016

Delen