GEZONDE VOEDING

Jongeren Op Gezond Gewicht (JOGG) en de F!TFabriek

Jongeren Op Gezond Gewicht is een landelijk instelling die er naar streeft om een gezonde leefstijl en gezond gewicht bij jongeren te bevorderen. Hierbij proberen we mede een gezonde omgeving te creëren waarin zij opgroeien. De gemeente Bergen op Zoom heeft gekozen voor de JOGG-aanpak.
De F!TFabriek deelt de ambitie met Jongeren op Gezond Gewicht en de gemeente. Het logische gevolg was de inbedding van JOGG-Bergen op Zoom in de F!TFabriek. We proberen ‘de keuze voor gezond’ weer de normaalste zaak van de wereld te maken.

In Bergen op Zoom voert de F!TFabriek JOGG-acties en activiteiten uit. Zo proberen we altijd het eten van fruit als tussendoortje en het drinken van water te promoten. We proberen scholen zo ver te krijgen dat zij het vignet Gezonde school halen en sportverenigingen rekening te laten houden met een gezonder aanbod in de kantine. Buiten dit proberen we ook gerichte projecten op te zetten om specifieke doelgroepen qua voeding en/of bewegen een steuntje in de rug te geven.

Voor meer informatie over Jongeren Op Gezond Gewicht kunt terecht op de website van het JOGG. 

Vragen over de pijler Gezonde voeding?

Victor Besters

Mail
v.besters@fitfabriekboz.nl
Telefoon

06-14612851

Social Media F!TFabriek

De F!TFabriek is een jong & dynamisch team en dat willen wij graag uitstralen in al onze uitingen.  
Om onze doelgroepen zo goed mogelijk te bereiken, communiceren wij ontzettend veel, gericht, via onze social media kanalen. Volg je nog niet? Of vind je ons nog 'niet leuk'. Check dan snel onze kanalen. 

Facebook

/fitfabriekboz

Twitter

@fitfabriekboz

Instagram

fitfabriek.boz

Snapchat

fitfabriek.boz