Go social, Like & Share the F!TFabriek uit Bergen op Zoom

Sjors Sportief

Het sportstimuleringsproject genaamd Sjors Sportief geeft alle kinderen de kans om zich te oriënteren op diverse sporten, zonder direct lid te hoeven worden. Alle verenigingen/sportaanbieders krijgen de mogelijk om hun naschoolse activiteit te promoten in het Sjors Sportief boekje, waarop kinderen vervolgens kunnen gaan inschrijven.
Sjors Sportief zal in samen spraak met de sportverenigingen allerlei leuke, uitdagende en leerzame naschoolse activiteiten organiseren op het gebied van sport en spel.

De naschoolse activiteiten worden in een kleurrijk boekje onder de aandacht gebracht van basisschoolleerlingen uit de gemeente Bergen op Zoom in de leeftijd van 4 t/m 13 jaar. Kinderen kunnen zo heel laagdrempelig hun interesses en talenten verkennen, elkaar eens op een andere manier ontmoeten en vooral ontdekken wat er in hun nabije omgeving allemaal aangeboden wordt.

Een unieke kans om eens kennis te maken met verschillende sporten binnen de gemeente Bergen op Zoom!

Social Media F!TFabriek

De F!TFabriek is een jong & dynamisch team en dat willen wij graag uitstralen in al onze uitingen.  
Om onze doelgroepen zo goed mogelijk te bereiken, communiceren wij ontzettend veel, gericht, via onze social media kanalen. Volg je nog niet? Of vind je ons nog 'niet leuk'. Check dan snel onze kanalen. 

Facebook

/fitfabriekboz

Twitter

@fitfabriekboz

Instagram

fitfabriek.boz

Snapchat

fitfabriek.boz