Go social, Like & Share the F!TFabriek uit Bergen op Zoom

SCHOOLSCHAATSEN

De F!TFabriek helpt met activiteiten op de schaatsbaan in Bergen op Zoom. Dit gaat om het schoolschaatsen. Er wordt naar alle basisscholen en middelbare scholen in Bergen op Zoom en Halsteren informatie gestuurd wat betreft het schoolschaatsen en scholen kunnen zich hiervoor aanmelden. De F!TFabriek doorloopt met de CIOS-studenten een voortraject wat betreft het lesgeven aan de scholen.

Zij bereiden zich voor door het maken van een draaiboek en lesvoorbereidingen. De studenten van het cios hebben tijdens deze weken de leiding. Zij ontvangen de groepen, helpen mee met de schaatsverhuur, eventueel met het aantrekken van de schaatsen, ze verzorgen de lessen en zwaaien de groepen uiteindelijk uit. Deze weken zijn belangrijk voor leerlingen omdat ze op een unieke wijze kennis kunnen maken met schaatsen.

Social Media F!TFabriek

De F!TFabriek is een jong & dynamisch team en dat willen wij graag uitstralen in al onze uitingen.  
Om onze doelgroepen zo goed mogelijk te bereiken, communiceren wij ontzettend veel, gericht, via onze social media kanalen. Volg je nog niet? Of vind je ons nog 'niet leuk'. Check dan snel onze kanalen. 

Facebook

/fitfabriekboz

Twitter

@fitfabriekboz

Instagram

fitfabriek.boz

Snapchat

fitfabriek.boz