NATUURSPRONG

Buiten spelen en bewegen in de natuur, dat gun je toch ieder kind?
Avontuurlijk spelen op een middag in het bos of park? Natuursprong maakt het mogelijk! Hét speel- en beweegprogramma in en met de natuur, voor groepen kinderen van 4-12 jaar. Uitdagend, leuk en gezond!
Natuursprong is een speel- en beweegprogramma voor kinderen van 4-12 jaar , in en met de natuur. Het programma kent geschikte activiteiten voor elke leeftijdsgroep, zowel voor kinderen die voor het eerst met de natuur in aanraking komen, als voor kinderen die in het groen zijn opgegroeid.
Dit programma kan onder schooltijd dienen ter ondersteuning van het sport- en beweegonderwijs. In de georganiseerde vrije tijd kun je Natuursprong inzetten bij BSO activiteiten, wijk- of buurtwerk of een outdoormiddag.
Op een actieve manier brengen de activiteiten van Natuursprong de kinderen in contact met de natuur, waar ze uitgedaagd worden om lekker te bewegen. Maar ook te fantaseren, voelen, ervaren en verwonderen. Het gaat bij Natuursprong niet om de prestatie, maar om het plezier, de beweging en de beleving. Natuursprong wil kinderen boven alles een positieve natuur ervaring geven.
Op de volgende data vindt er een natuursprong activiteit plaats:

  • Woensdagmiddag 03-02-2016
  • Woensdagmiddag 13-04-2016
  • Woensdagmiddag 22-06-2016

IK BEN OP ZOEK NAAR EEN

Maak een keuze hieronder

© DPS Company 2016

Delen