NATIONALE SPORTWEEK

De Nationale Sportweek is een landelijk sportevenement dat een week lang in Nederland sporten in de etalage zet en laat zien hoe gezond en vooral leuk sporten en bewegen is.
De Nationale Sportweek wordt in 2016 gehouden van zaterdag 17 tot en met zaterdag 24 september. De hele week zetten honderden sportverenigingen, sportclubs, sportbonden, bedrijven, het onderwijs en andere sportaanbieders hun deuren open, organiseren clinics, toernooien en demonstraties. Iedereen, jong en oud, kan deze week kennis maken met (nieuwe) sporten.
Doel
De Nationale Sportweek wordt georganiseerd door NOC*NSF met als doel meer mensen kennis te laten maken met een sport die bij hen past en ze vervolgens de weg naar de sportvereniging te laten vinden. Nog steeds sporten veel mensen niet. De organisatie van de Nationale Sportweek is een van de initiatieven die de positieve bijdrage die sport geeft aan mensen en maatschappij vergroot.
Ambassadeurs
Onmisbaar in de promotie van sporten en bewegen zijn onze ambassadeurs. De Nationale Sportweek beschikt inmiddels over een geweldig team enthousiaste BN’ers die op hun eigen bijzondere manier laten hoe gezond maar vooral leuk sporten is.

De sportaanbieders binnen de gemeente Bergen op Zoom zorgen er in samenwerking met de F!TFabriek voor dat ook Bergen op Zoom een week lang in het teken van sporten en bewegen staat! Dit is een unieke kans om kennis te maken met verschillende sporten en activiteiten!

IK BEN OP ZOEK NAAR EEN

Maak een keuze hieronder

© DPS Company 2016

Delen