Go social, Like & Share the F!TFabriek uit Bergen op Zoom

Gemeentebrede Sport- en Beweeginitiatieven

De organisator gemeentebrede sport en beweeginitiatieven richt zich op het organiseren van gemeentebrede activiteiten ten behoeve van de gehele gemeente Bergen op Zoom. Daarnaast dient er gezorgd te worden voor een kennismakingsprogramma voor de jeugd. Samen met de andere stakeholders zorgt zij voor een kwantitatief en kwalitatief goed sport- en beweegaanbod. 

Een van de taken in deze pijler is kinderen kennis laten maken met verschillende vormen van sport en bewegen, waardoor kinderen hopelijk enthousiast raken voor sport. Een voorbeeld hiervan is de Natuursprong. De Fitfabriek ervaart dat in de huidige maatschappij kinderen sneller geneigd zijn om thuis achter een gameconsole te kruipen dan buiten te spelen. De Natuursprongactiviteit laat kinderen kennismaken met en spelen in de natuur om ervoor te zorgen dat ze enthousiast worden om meer buiten te spelen. Zo heeft elke activiteit binnen deze pijler de functie om bewegen te bevorderen. 

De organisator gemeentebrede sport en beweeginitiatieven realiseert onder andere de volgende projecten: 
WIJKACTIVITEITEN - NIJNTJE BEWEEGDIPLOMA - SENIOREN ACTIVITEITEN - KONINGSSPELEN - NATUURSPRONG - SCHOOLSCHAATSEN IJSBAAN - NIGHT RUN - SJORS SPORTIEF - PAASTOERNOOIEN - SPRINGKUSSENDORP - NATIONALE BUITENSPEELDAG - BEACH SOCCER - BOULEVARD IN BEWEGING - AVONDVIERDAAGSE - SPORT VAKANTIE WEEK - NATIONALE SPORTWEEK

Go social, Like & Share the F!TFabriek uit Bergen op Zoom

Vragen over onze bovenstaande pijler?

Sigrid Noordijk

Mail
s.noordijk@fitfabriekboz.nl
Telefoon

06-27590750

Social Media F!TFabriek

De F!TFabriek is een jong & dynamisch team en dat willen wij graag uitstralen in al onze uitingen.  
Om onze doelgroepen zo goed mogelijk te bereiken, communiceren wij ontzettend veel, gericht, via onze social media kanalen. Volg je nog niet? Of vind je ons nog 'niet leuk'. Check dan snel onze kanalen. 

Facebook

/fitfabriekboz

Twitter

@fitfabriekboz

Instagram

fitfabriek.boz

Snapchat

fitfabriek.boz