Go social, Like & Share the F!TFabriek uit Bergen op Zoom

AANGEPAST SPORTEN

Vanuit de F!TFabriek zal de sportcoach de wensen en behoeften van deze 'specifieke' doelgroep matchen met het huidige (aangepaste) sportaanbod. De sportcoach heeft directe contacten met sportverenigingen/ sportaanbieders, zorginstellingen, speciaal onderwijs, ziekenhuizen, buurtsportcoaches uit omliggende gemeenten en met therapeuten. 

Ondersteuning 
De Fitfabriek ondersteunt bestaande sportverenigingen en stimuleert deze om het sportaanbod te vergroten. Denk hierbij aan bijvoorbeeld aan het opzetten van een G-team. Daarnaast wil de Fitfabriek het sporten voor mensen met een beperking promoten. Om een goed beeld te kunnen geven van de sporten binnen de regio Bergen op Zoom, Steenbergen, Tholen, Woensdrecht en Halderberge is er de speciale website opgezet, gemaand: http://www.sportloketwest.nl/.

Sportloketwest.nl / Unieksporten
Hierop kun je zien wat voor sporten er in deze regio zijn voor mensen met een beperking. Het sportloket Onbeperkt Sportief West, is een samenwerkingsverband tussen 5 gemeenten: Bergen op Zoom, Steenbergen, Woensdrecht, Tholen en Halderberge. Er is een uitwisseling van kennis en expertise met het sportloket aangepast sporten West Brabant Het Sportloket Onbeperkt Sportief West is een van de 6 Brabantse regionale sportloketten aangepast sporten in Brabant dat is aangesloten bij het provinciaal afstemmingsoverleg gehandicaptensport Brabant en maakt hiermee deel uit van de landelijke infrastructuur. 

Stimuleren
Op lokaal niveau zullen de huidige en nieuwe verenigingen worden benaderd, gestimuleerd en ondersteund bij het verbreden van hun sportaanbod. Daarnaast zal in samenwerking met het onderwijs, de werkgroep aangepaste sport, en diverse andere partijen getracht worden om de huidige activiteiten voort te zetten en het aantal deelnemers per activiteit te verhogen. Op dit moment wordt door de F!TFabriek gekeken op welke wijze het huidige sport en beweeg aanbod nog inclusiever, breder kan worden ingezet. ''Iedereen met of zonder jasje zou moeten kunnen meedoen, aldus Enzo de Regt! ''

Vragen over onze aangepaste sport pijler?

Enzo de Regt

Mail
e.deregt@fitfabriekboz.nl
Telefoon

06-52183821

Social Media F!TFabriek

De F!TFabriek is een jong & dynamisch team en dat willen wij graag uitstralen in al onze uitingen.  
Om onze doelgroepen zo goed mogelijk te bereiken, communiceren wij ontzettend veel, gericht, via onze social media kanalen. Volg je nog niet? Of vind je ons nog 'niet leuk'. Check dan snel onze kanalen. 

Facebook

/fitfabriekboz

Twitter

@fitfabriekboz

Instagram

fitfabriek.boz

Snapchat

fitfabriek.boz