Go social, Like & Share the F!TFabriek uit Bergen op Zoom

Sportaccommodaties (reserveren)

Bergen op Zoom beschikt over goede sport- en beweegaccommodaties en dit is tevens ook een voorwaarde voor het bereiken van de andere resultaten op gebied van sport en bewegen. De meeste accommodaties, met uitzondering van de overdekte accommodaties in de kleine kernen, hebben een hoge bezettingsgraad.

Helaas is het voor sportverenigingen daardoor niet altijd mogelijk op de gewenste tijden gebruik te maken van een specifieke accommodatie. Dit betekent niet dat er in z’n algemeenheid ruimte te kort is, maar wel dat niet altijd aan de volledige vraag kan worden voldaan. Daarnaast zijn er ook tijden, vooral overdag, dat de accommodaties leeg staan. Dit geldt met name voor de buitensport en voor de binnensport tijdens de weekenden in voor- en naseizoen. Het is dan ook van belang dat naar alternatieve mogelijkheden wordt gekeken om de bezettingsgraad van de accommodaties te verhogen. Uiteraard moet de kwaliteit van de accommodaties in stand worden gehouden zodat ze aan de normen van ISA-Sport blijven voldoen.

Om u een overzicht te geven van de sportaccommodaties in de gemeente Bergen op Zoom zijn de sportaccommodaties als volgt verdeeld:
BINNENSPORTACCOMMODATIES 
BUITENSPORTACCOMODATIES 

RESERVEER EEN SPORTZAAL, KLIK HIER! 

Social Media F!TFabriek

De F!TFabriek is een jong & dynamisch team en dat willen wij graag uitstralen in al onze uitingen.  
Om onze doelgroepen zo goed mogelijk te bereiken, communiceren wij ontzettend veel, gericht, via onze social media kanalen. Volg je nog niet? Of vind je ons nog 'niet leuk'. Check dan snel onze kanalen. 

Facebook

/fitfabriekboz

Twitter

@fitfabriekboz

Instagram

fitfabriek.boz

Snapchat

fitfabriek.boz