Go social, Like & Share the F!TFabriek uit Bergen op Zoom

Sportkeuzetest F!TFabriek

Welkom bij de Sportkeuzetest, je hebt de eerste stap in de goede richting al gezet! Deze test helpt je een sport te vinden die bij je past. We streven ernaar om binnen 10 werkdagen een passend advies te geven.

Wij als F!TFabriek hebben daarnaast met veel partijen contacten die sport een warm hart toe dragen. Binnen deze contacten zitten partijen die mensen graag ondersteunen op wat voor manier dan ook gewenst is. Mocht u hier interesse in hebben of een andere hulpvraag hebben, schroom dan niet om ons te mailen voor informatie naar: e.deregt@fitfabriekboz.nl of i.kerbusch@fitfabriekboz.nl.

Onderstaand vindt u een tweetal voorbeelden aan wat voor partijen u kan denken:
Stichting Leergeld:
Steeds meer kinderen in Nederland kunnen om financiële redenen niet meedoen aan activiteiten die voor hun leeftijdsgenootjes heel normaal zijn. Zij staan vaak letterlijk aan de zijlijn. Leergeld wil deze kinderen mee laten doen!

Fonds Gehandicaptensport:
Fonds Gehandicaptensport zet zich in om sport voor iedereen met een handicap structureel mogelijk te maken, het sportaanbod kwalitatief en kwantitatief te verbeteren en meer aandacht te vragen voor de gehandicaptensport.

We zien jouw interesse in de sport graag tegemoet!
Succes met het invullen van onze korte vragenlijst.

Sportkeuzetest F!TFabriek
Gemeente Bergen op Zoom
Vind hier uit welke sport uit de regio bij jou past!

Social Media F!TFabriek

De F!TFabriek is een jong & dynamisch team en dat willen wij graag uitstralen in al onze uitingen.  
Om onze doelgroepen zo goed mogelijk te bereiken, communiceren wij ontzettend veel, gericht, via onze social media kanalen. Volg je nog niet? Of vind je ons nog 'niet leuk'. Check dan snel onze kanalen. 

Facebook

/fitfabriekboz

Twitter

@fitfabriekboz

Instagram

fitfabriek.boz

Snapchat

fitfabriek.boz