Go social, Like & Share the F!TFabriek uit Bergen op Zoom

Waar kan ik sporten? 

Sportverenigingen en aanbieders

In de Gemeente Bergen op Zoom zijn veel sportverenigingen en sportaanbieders actief om de inwoners in beweging te krijgen. Om een duidelijk beeld te krijgen welke sportverenigingen en sportaanbieders er zijn is er een verdeling gemaakt naar de verschillende sporttakken, sporten. Door te klikken op één van de sporttakken krijgt u meer informatie over de sportverenigingen die er actief zijn en waar ze zich bevinden.

Sportverenigingen
ATLETIEK - BADMINTON - BASKETBALL - HOCKEY - HONKBAL - JEU DE BOULES - JUDO - KORFBAL - PAARDRIJDEN - ROLSCHAATSEN - SCHAKEN - TAFELTENNIS - TENNIS - TURNEN - VOETBAL - VOLLEYBALL - WANDELEN- WATERSPORT - WIELRENNEN

Sporten en bewegen wordt door veel partijen en organisaties ondersteund. Daarom is het voor u als inwoner belangrijk om te weten waar u kunt sporten en bewegen. De F!TFabriek heeft daarom voor u de sportaanbieders in Bergen op Zoom op een rijtje gezet, zodat u een goed beeld hebt wat er in Bergen op Zoom te doen is. De sportaanbieders zijn verdeeld in de volgende categorieën.

Sportaanbieders
BOWLEN - DANSEN - FITNESS - GOLF - KLIMMEN - SCHIETEN - ROEIEN - SQUASH - YOGA - ZELFVERDEDIGING - ZWEMMEN

Mocht uw sportvereniging nog niet op de website staan, dan kun u contact opnemen met onze verenigingsondersteuner Ilona Kerbusch i.kerbusch@fitfabriekboz.nl

Projectnaam

Lorem ipsum dolor sit amet

Bekijken

Projectnaam

Lorem ipsum dolor sit amet

Bekijken

Projectnaam

Lorem ipsum dolor sit amet

Bekijken

Go social, Like & Share the F!TFabriek uit Bergen op Zoom

Social Media F!TFabriek

De F!TFabriek is een jong & dynamisch team en dat willen wij graag uitstralen in al onze uitingen.  
Om onze doelgroepen zo goed mogelijk te bereiken, communiceren wij ontzettend veel, gericht, via onze social media kanalen. Volg je nog niet? Of vind je ons nog 'niet leuk'. Check dan snel onze kanalen. 

Facebook

/fitfabriekboz

Twitter

@fitfabriekboz

Instagram

fitfabriek.boz

Snapchat

fitfabriek.boz