Go social, Like & Share the F!TFabriek uit Bergen op Zoom

Waar kan ik sporten? 

In de Gemeente Bergen op Zoom zijn veel sportverenigingen en sportaanbieders actief om de inwoners in beweging te krijgen, houden. Om een duidelijk beeld te krijgen welke sportverenigingen en sportaanbieders er zijn is er een verdeling gemaakt naar de verschillende sporttakken, sporten. Door te klikken op één van de sporttakken krijgt u meer informatie over de sportverenigingen die er actief zijn en waar ze zich bevinden. Zin om zelf eens kennis te maken met een sport? Uiteraard is dit moglijk. Door te klikken op het logo van de vereniging zal je automatisch doorverwezen worden naar de website van de desbetreffende vereniging.

Twijfel je nog over welke sport bij jouw past? Dan hebben wij de Sportkeuzetest voor u klaarstaan. 

Mocht uw sportvereniging nog niet op de website staan, dan kun u contact opnemen met onze verenigingsondersteuner Ilona Kerbusch i.kerbusch@fitfabriekboz.nl .

Sportaanbieders
ATLETIEK - BADMINTON - BASKETBALL - HOCKEY - HONKBAL - JEU DE BOULES - JUDO - KORFBAL - (ROL)SCHAATSEN - SCHAKEN - TAFELTENNIS - TENNIS - TURNEN - VOETBAL - VOLLEYBALL - WANDELEN- WATERSPORTEN - WIELRENNEN - BOWLEN -  GOLF - (KRUISBOOG)SCHIETEN  - ZELFVERDEDIGING - YOGA -  BOOTCAMP -

Go social, Like & Share the F!TFabriek uit Bergen op Zoom

Social Media F!TFabriek

De F!TFabriek is een jong & dynamisch team en dat willen wij graag uitstralen in al onze uitingen.  
Om onze doelgroepen zo goed mogelijk te bereiken, communiceren wij ontzettend veel, gericht, via onze social media kanalen. Volg je nog niet? Of vind je ons nog 'niet leuk'. Check dan snel onze kanalen. 

Facebook

/fitfabriekboz

Twitter

@fitfabriekboz

Instagram

fitfabriek.boz

Snapchat

fitfabriek.boz