F!TFabriek organiseert SportCafé Bergen op Zoom op 18 oktober


Op dinsdag 18 oktober aanstaande organiseert de F!TFabriek uit Bergen op Zoom het jaarlijks terugkerende Sportcafé. Deze editie (2016) van het Sportcafé, oftewel hèt (sport) netwerk moment van Bergen op Zoom, zal plaats vinden in Sportcentrum de Karmel.

Het SportCafé is dé plek om betrokken personen, bedrijven, onderwijsinstellingen en instanties die de sport een warm hart toedragen te ontmoeten. Deze editie zetten we in op onder andere Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO), Modern besturen/ Bestuurlijke vernieuwing, we zoomen in op de koppeling Topsport- Breedtesport en er is uiteraard ruimte om met elkaar te netwerken. De programma van de avond start om 19.30.

Ook deze editie zijn er weer interessante gastsprekers aanwezig. Onder andere Justin Goetzee, algemeen directeur NAC Breda en Berend Rubingh, Organisatieadviseur voor de KNVB, KNSB, NOC*NSF, Eredivisieclubs en diverse andere sportorganisaties zullen aan het woord komen. Veel mensen kennen de laatst genoemde persoon ook van de Back2Basic filmpjes welke zijn verschenen op het internet.

De gastsprekers zullen interessante onderwerpen onder de loep nemen en de aanwezige gasten proberen te informeren, inspireren en te motiveren. Er is voldoende ruimte voor interactie. Na afloop van de het goed gevulde programma is er nog een netwerkborrel. Uiteraard is de borrel bedoeld om te netwerken en gedachte met elkaar uit te wisselen daarnaast zullen er een aantal infostands/ tafels aanwezig zijn waar extra informatie over diverse projecten kan worden opgehaald.

Inloop: 19.00 – Locatie: Karmel 4, 4613 BT Bergen op Zoom
Aanmelden? Dat kan via: https://goo.gl/forms/uCWdMuOrWoj1A0vB2

IK BEN OP ZOEK NAAR EEN

Maak een keuze hieronder

© DPS Company 2016

Delen