Sjors Sportief 2.0

Met ingang van het nieuwe jaar (2016) biedt de F!TFabriek basisschoolleerlingen de mogelijkheid om ook dit jaar op een laagdrempelige wijze kennis te maken met sportaanbieders binnen de gemeente Bergen op Zoom. Het sportstimuleringsproject genaamd Sjors Sportief geeft alle kinderen de kans om zich te oriënteren op diverse sporten, zonder direct lid te hoeven worden. Alle sportaanbieders krijgen de mogelijkheid om hun naschoolse activiteiten te promoten in het Sjors Sportief boekje, waarop basisschoolkinderen vervolgens kunnen gaan inschrijven.
De naschoolse activiteiten worden in een kleurrijk boekje onder de aandacht gebracht van basisschoolleerlingen uit de gemeente Bergen op Zoom in de leeftijd van 4 t/m 13 jaar. Kinderen kunnen zo heel laagdrempelig hun interesses en talenten verkennen, elkaar eens op een andere manier ontmoeten en vooral ontdekken wat er in hun nabije omgeving allemaal aangeboden wordt.

Geïnteresseerd?
  • Ga naar sportstimuleringnederland.nl en kies voor verenigingen ook als u een aanbieder bent!
  • Klik op ‘Aanmelden als aanbieder’ / Heeft u zichzelf vorig jaar al aangemeld? Dan kunt u deze inloggegevens opnieuw gebruiken om uzelf opnieuw aan te melden.
  • Vul de gevraagde gegevens in, zodat alle basisgegevens van u bekend zijn bij ons
  • U ontvangt direct de inlogcodes per mail, maar kunt al direct in het beheersysteem uw kennismakingscursussen invoeren. In feite vult u uw eigen pagina zoals deze in het Sjors-boekje komt te staan.
‘’Iedereen wint bij Sjors Sportief’’!
Mochten er vragen of opmerkingen zijn dan kunt u contact opnemen met: s.noordijk@fitfabriekboz.nl

IK BEN OP ZOEK NAAR EEN

Maak een keuze hieronder

© DPS Company 2016

Delen