F!TFabriek organiseert thema-avond ledenwerving & behoud voor
sportverenigingen

Leden zijn de basis van iedere sportvereniging. Zonder actieve leden kan geen enkele vereniging bestaan. Maar
hoe kan uw vereniging nieuwe leden werven? En minstens zo belangrijk: hoe kan de vereniging ervoor zorgen dat nieuwe leden aan de vereniging verbonden raken én blijven?

De verenigingsondersteuners van de F!TFabriek uit de gemeente Bergen op Zoom; Ilona Kerbusch en Enzo de
Regt merken dat het onderwerp ledenbehoud en werving steeds vaker ter sprake komt tijdens de één op één gesprekken die ze voeren met de sportverenigingen.

Omdat het thema van onschatbare waarde is voor elke sportvereniging organiseert de F!TFabriek een
thema-avond op 7 april om 19.30 in de avond (locatie clubhuis MOC'17, Olympialaan 51 4624 VA Bergen op Zoom). ‘’Tijdens deze avond gaan we met de verenigingen in gesprek met als doel om in vier stappen meer uit ledenwerving te halen’’, aldus de verenigingsondersteuners. Na afloop van de avond hebben de verenigingen nieuwe concrete tips en handvatten die vervolgens direct kunnen worden toegepast. Daarnaast kunnen de sportverenigingen kennis en tips uitwisselen met andere bestuurders tijdens de interactieve sessie.

De avond zal worden verzorgd door de verenigingsondersteuners van de F!TFabriek en externe professional
Danny Rijnhout, oprichter van het adviesbureau Rijnhout Sportconsultancy en auteur van het boek Marketing voor Sportverenigingen. Als marketing- en adviesbureau hebben zij de methode: 'Marketing voor Sportverenigingen' ontwikkeld. Tijdens deze sessie neemt hij u mee langs de belangrijkste punten
van deze methode.

De inspiratiesessie, die georganiseerd is vanuit de F!TFabriek, is kosteloos. Daarnaast ontvangen de verenigingen na afloop van de avond gratis het E-Book; ''5 pijlers om jouw club effectief in de markt te zetten''. Tijdens de avond kunt u met maximaal vier mensen van uw sportvereniging deelnemen. Interesse?

Geef u op via: e.deregt@fitfabriekboz.nl of i.kerbusch@fitfabriekboz.nl.

IK BEN OP ZOEK NAAR EEN

Maak een keuze hieronder

© DPS Company 2016

Delen