NL Penningmeester congres 2016

Op woensdag 8 juni 2016 organiseert Sportservice Noord Brabant samen met 2Basics en de Grote Clubactie een evenement voor penningmeesters! Zij helpen 2Basics bij het organiseren van het NL Penningmeester congres. Tijdens dit gratis congres komt u in contact met financiële specialisten en collega bestuursleden om kennis en best practices uit te wisselen. Inspirerende sprekers hebben interactieve presentaties over interessante thema’s zoals werkgeverschap, sponsoring en het op een juiste manier voeren van een financiële administratie.

Sportservice Noord-Brabant test uw kennis over werkgeverschap met een pub-quiz. Zij zouden het erg fijn vinden als u komt. De algemeen directeur van Willem II, Berry van Gool opent het congres. Hij geeft een kijkje in de keuken van Willem II en maakt de vergelijking tussen een betaald voetbal organisatie en een sportvereniging!

Programma
Het congres vindt plaats in het Koning Willem II Stadion in Tilburg. Het start om 18:00 uur met een kop soep en een broodje! Vervolgens start het programma met de opening door Berry van Gool, de workshops en ronde tafel sessies.

Inschrijven
Wilt u dit congres niet missen schrijf dan direct in voor het NL Penningmeester congres. Wacht niet te lang met inschrijven afgelopen editie was binnen een mum van tijd vol! Inschrijven en meer informatie vind u hier.

IK BEN OP ZOEK NAAR EEN

Maak een keuze hieronder

© DPS Company 2016

Delen