Uit je dak met Het Feestteam tijdens de Color Your Life Run 2016!

Kleurrijk, spetterend, de vrolijkste 5 kilometer van het jaar. De Color Your Life Run op 16 juli was al het kleurigste spektakel ever. Met de komst van Het Feestteam gaat het dak er helemaal af! Overal waar Stan en Frank van Het Feestteam verschijnen, is het feest. En op zaterdag 16 juli kan het helemaal niet meer stuk. Puike feestmuziek, duizenden kleurrijke deelnemers en dat allemaal voor het goede doel.

Het Feestteam vormt al jarenlang het hoogtepunt op honderden feesten en partijen. Niet voor niets hebben ze al verschillende keren de ‘Beste feestact van Nederland’-award gewonnen. In heel Nederland, maar ook in Curaçao, Singapore en Spanje worden ze met open armen ontvangen. Iedereen gaat spontaan lachen, de handjes gaan de lucht in en de stemming zit er altijd direct in. Een echt feest is pas een feest als Het Feestteam is geweest.
Kleurrijk feest voor het goede doel.

De Color Your Life Run is 5 kilometer fun. Het gaat niet om de beste tijd, maar om gezellig en gezond bezig te zijn. Het maakt niet uit of je danst, rent, huppelt of wandelt. Meedoen is het belangrijkste. Al die lopers, renners, dansers en wandelaars zamelen zo geld in voor het goede doel: de opbrengst gaat naar de Roparun. De Stichting Roparun zamelt geld in voor mensen met kanker. Zo voegen ze leven toe aan de dagen als er geen dagen meer toegevoegd kunnen worden aan het leven. De 2100 deelnemers van eerste editie van de Color Your Life Run brachten € 10.800 op.
Direct aanmelden
Dit jaar kunnen er 4000 deelnemers meedoen. Het belooft dus gezellig druk te worden op 16 juli. Wie zeker wil zijn van een startbewijs gaat direct naar www.coloryourliferun.com.
Inschrijven kost € 18,50 en voor dat bedrag krijg je een T-shirt, een fles water en een zakje kleurenpoeder. Kinderen onder de 12 jaar betalen € 8,50.
De Color Your Life Run is een initiatief van de F!TFabriek en 5 Roparunteams uit Bergen op Zoom.

IK BEN OP ZOEK NAAR EEN

Maak een keuze hieronder

© DPS Company 2016

Delen