Game, Set en Match!

Afgelopen donderdag waren wij aanwezig bij de beursvloer van Samen in de Regio. Tijdens dit jaarlijks terugkerende evenement maken bedrijven en maatschappelijke organisaties die partner zijn van Samen in de Regio afspraken om elkaar te helpen en ondersteunen met gesloten beurzen. Dit jaar was de beursvloer bij Innovatie Centrum te Bergen op Zoom. Dankzij de inzet van zowel de ABN AMRO als van Rabobank Het Markiezaat werden verbindingen eenvoudig gelegd.
Voor ons was het een erg geslaagde avond met wel "5 matches".

Onze eerste match was met Basisschool De Aanloop.
Wij zullen gaan ondersteunen bij het programma en de activiteiten verzorgen.

Onze tweede match was met het Rode Kruis Bergen Op Zoom.
Hiervoor zullen wij een sportactiviteit organiseren en in ruil daarvoor krijgen wij hulp bij de EHBO. Daarnaast is afgesproken om meer te gaan samenwerken.

Onze derde match was met Zorghoeve Kakelbont.
Hiervoor gaan wij wederom een sportieve activiteit organiseren voor de groepen op de zorgboerderij en hiervoor krijgen wij een kuubkist appels voor onze activiteiten, zodat we iedereen een appel aan kunnen bieden.

Onze vierde match was met WERK 27 BV.
We zullen in samenwerking kijken of het mogelijk is om een vrijwilligersplek te creëren voor een jongere. In ruil hiervoor hebben wij extra handjes tijdens de activiteiten.

Onze laatste match was met Stichting Samen Werken.
Wij mogen tijdens de huttenbouwweek gebruik maken van hun materialen zoals hamers en zagen en in ruil hiervoor verzorgen wij een bijeenkomst over gezonde voeding voor de medewerkers.

Namens de F!TFabriek willen we iedereen bedanken voor de mooie matches en de goed georganiseerde avond.

Team F!TFabriek.

IK BEN OP ZOEK NAAR EEN

Maak een keuze hieronder

© DPS Company 2016

Delen