Bergse sportverenigingen kunnen besparen op energie en verzekeringen

De zoektocht naar besparingen is voor veel verenigingen begonnen. Het is niet makkelijk om een begroting sluitend te krijgen. Elke keer is het een kunst om weer geld te vinden voor sportmaterialen, verhoogde energierekeningen etc. Sportverenigingen willen meer dan terecht sport en beweging met dezelfde kwaliteit leveren, maar hebben niet veel geld uit te geven.

De F!TFabriek kan in samenwerking met Sportservice Noord-Brabant de sportverenigingen helpen met besparen op onder andere de energierekeningen en verzekeringen. Door de contacten die de gemeente Bergen op Zoom en de F!TFabriek hebben, kan Sportservice Noord-Brabant inkoopcollectieven matchen voor de Bergse sportverenigingen zodat men in de meeste gevallen kan besparen op de energierekening en verzekeringen.

‘’De eerste Bergse sportverenigingen die deel hebben genomen aan het kosteloze en vrijblijvende traject, bespaarde al zo’n 3000 euro in directe kosten, aldus Enzo de Regt.‘’

De oplossing van Sportservice Noord-Brabant is snel en eenvoudig. Een inkoopplatform voor Brabantse sportverenigingen dient directe besparingen te realiseren. Het idee is simpel: Gezamenlijk inkopen zorgt voor lagere tarieven en kost u als vereniging geen tijd meer. ‘’Energie, verzekeringen en afvalverwerking vormen de grootste kostenposten van de vereniging. Juist daar ligt de kracht van het collectief binnen dit project, aldus Ilona Kerbusch.’’

Een vrijblijvende inkoopscan brengt direct inzichten in de mogelijke besparingen voor de Bergse sportverenigingen. Vervolgens kan de sportvereniging beslissen of deze daadwerkelijk wil overstappen. Mocht het bespaartraject u als vereniging zijn ontgaan en heeft u hier alsnog interesse in? Mailen kan naar de verenigingsondersteuners van de F!TFabriek; i.kerbusch@fitfabriekboz.nl of e.deregt@fitfabriekboz.nl.

IK BEN OP ZOEK NAAR EEN

Maak een keuze hieronder

© DPS Company 2016

Delen