Go social, Like & Share the F!TFabriek uit Bergen op Zoom

Nieuws

''Onze social media''

Social media is tegenwoordig de populairste primaire nieuwsbron onder jongeren en ook ouderen. Daarom communiceren wij als F!TFabriek ook met name via onze social media kanalen. Wil je dus dagelijks op de hoogte blijven over ons als organisatie? Voeg ons dan nu nog toe op Facebook, Twitter, Instagram en Snapchat!  

Social Media F!TFabriek

De F!TFabriek is een jong & dynamisch team en dat willen wij graag uitstralen in al onze uitingen.  
Om onze doelgroepen zo goed mogelijk te bereiken, communiceren wij ontzettend veel, gericht, via onze social media kanalen. Volg je nog niet? Of vind je ons nog 'niet leuk'. Check dan snel onze kanalen. 

Facebook

/fitfabriekboz

Twitter

@fitfabriekboz

Instagram

fitfabriek.boz

Snapchat

fitfabriek.boz

Continuering Sjors Sportief in gemeente Bergen op Zoom

Ook dit jaar pakt de F!TFabriek uit Bergen op Zoom het sportstimuleringsprogramma Sjors Sportief op. Sjors Sportief liet afgelopen schooljaar maar liefst 1000+ basisschoolkinderen kennismaken met diverse sportieve activiteiten en sportverenigingen binnen onze gemeente.

Meer lezen

Bergse sportverenigingen kunnen besparen op energie en verzekeringen

De F!TFabriek kan in samenwerking met Sportservice Noord-Brabant de sportverenigingen helpen met besparen op onder andere de energierekeningen en verzekeringen. Door de contacten die de gemeente Bergen op Zoom en de F!TFabriek hebben, kan Sportservice Noord-Brabant inkoopcollectieven matchen .

Meer lezen

Locatie:
De Boulevard Noord 45
4617 HD, Bergen op Zoom

Mail / Website/ Telefoon:
info@fitfabriekboz.nl
www.fitfabriekboz.nl
0164- 201 205

Go social, Like & Share the F!TFabriek uit Bergen op Zoom