Go social, Like & Share the F!TFabriek uit Bergen op Zoom

DE F!TFabriek 

De F!TFabriek draait op volle toeren. Met 52 projecten en 300 samenwerkingspartners bereikten de combinatifunctionarissen in twee jaar tijd ruim 15000 unieke deelnemers. Medewerkers van de F!TFabriek zijn overal in de gemeente te vinden. Er is ondersteuning bij gymlessen, er worden naschoolse activiteiten georganiseerd, de F!TFabriek gaat met verenigingen aan de slag, trekt de wijken in, organiseert gemeente Brede beweegactiviteiten, stimuleert gezonde voeding en heeft daarnaast speciale aandacht voor mensen met een beperking.

Activiteitenkalender
Sportkeuzetest F!TFabriek
Gemeente Bergen op Zoom
Vind hier uit welke sport uit de regio bij jou past!

Ondersteuning bij sportevenementen/projecten? 

Wilt u gebruik maken van de ondersteuning van de F!TFabriek bij uw sportevenement/project, dan kunt u op onderstaande link klikken om hier meer informatie over te krijgen. Klik hier! 

Ondersteuning bij beweegactiviteiten op school?

Wilt u gebruik maken van de ondersteuning van de F!TFabriek bij uw sport/beweegactiviteit, dan kunt u op onderstaande link klikken om hier meer informatie over te krijgen. Klik hier! 

Online sportaccommodatie reserveren?

Wilt u gebruik online een sportaccommodatie reserveren in de Gemeente Bergen op Zoom? Dan kunt u op onderstaande link klikken om hier meer informatie over te krijgen. Klik hier!

Hwa Rang Do

Algemene informatie:

Locatie: Sporthal de Kannebuis
Adres: Poelekes 12, 4661 LR, Halsteren
Adres: De Boulevard Noord 10, 4617 HD, Bergen op Zoom(Ingang naast de Mc Donalds)
Telefoonnummer: 06 52 88 88 27
Website: http://www.hwarangdo.nl/HRDBergenOpZoom.shtml

Omschrijving sportvereniging:
Hwa Rang Do (‘de weg van kind naar volwassenheid’) is een Koreaanse vecht- en geneeskunst. Ontstaan uit de filosofie en gevechtstechnieken van de legendarische Hwarang-krijgers ruim achttienhonderd jaar geleden, welke zijn overgeleverd van generatie op generatie. De huidige supreme grandmaster Dr. Joo Bang Lee (58e generatie) ontwikkelde Hwa Rang Do en bracht hiermee de technieken buiten de kloosters. Hwa Rang Do is een zeer veel omvattende vechtkunst die de Um Yang-leer (Yin Yang); de combinatie van harde, rechtlijnige en zachte, vloeiende bewegingen combineert. Hwa Rang Do en de vooropleiding of sportversie Tae Soo Do bestaat uit stoot-, en traptechnieken, gewrichts, en drukpuntmanipulaties, wapentechnieken, meditatie, ademhalingstechnieken en geneeskunst.

Doelgroep: 6 t/m 100 jaar
Aangepast sporten: Nee

Social Media F!TFabriek

De F!TFabriek is een jong & dynamisch team en dat willen wij graag uitstralen in al onze uitingen.  
Om onze doelgroepen zo goed mogelijk te bereiken, communiceren wij ontzettend veel, gericht, via onze social media kanalen. Volg je nog niet? Of vind je ons nog 'niet leuk'. Check dan snel onze kanalen. 

Facebook

/fitfabriekboz

Twitter

@fitfabriekboz

Instagram

fitfabriek.boz

Snapchat

fitfabriek.boz

Locatie:
De Boulevard Noord 45
4617 HD, Bergen op Zoom

Mail / Website/ Telefoon:
info@fitfabriekboz.nl
www.fitfabriekboz.nl
0164- 201 205

Go social, Like & Share the F!TFabriek uit Bergen op Zoom