FITNESS

Basic Fit

Algemene informatie:

 • Adres: Bastionweg 30, 4614RM Bergen op Zoom / Gouvernementsplein 1, 4611PM Bergen op Zoom
 • Telefoonnummer: 0900 2499348
 • Website: http://www.basic-fit.nl

Social media:
Twitter
Facebook

Omschrijving sportvereniging:

Iedereen wilt graag fit zijn!Dat kan bij Basic-Fit onbeperkt met het hele gezin in meer dan 135 clubs in Nederland en daar zijn we trots op. Afvallen, meer conditie, meer spieren; Welk doel wil jij bereiken? Fitness helpt je met het bereiken van zo ongeveer elk doel. Zo kun je lekker sporten om gezond te blijven en in vorm te blijven. Maar fitness helpt je ook als je wil afvallen of je spieren wil laten groeien. Bij Basic-Fit voelt elke sporter zich thuis. Dit komt omdat al onze sportscholen altijd ruim opgezet en gezellig ingericht zijn.
In onze sportschool fitnessen mensen van alle leeftijden. Mannen en vrouwen, beginners en gevorderden. Ook jij voelt je er vast en zeker thuis!
Doelgroep:8 t/m 100 jaar

Aangepast sporten:Nee

Fitplus

Algemene informatie:

 • Adres: Ringersweg 16, 4612 PT Bergen op Zoom
 • E-mail: info@fitplusboz.nl
 • Telefoonnummer: 0164 – 239323
 • Website: www.fitplusboz.nl

Social media:
Twitter
Facebook

Omschrijving sportvereniging:

Fitplus wil in Bergen op Zoom e.o. het beste fitnesscentrum zijn op het gebied van service, kwaliteit, fitnesstraining, groepstraining en welnessmogelijkheden.
“Fitness met gezond verstand”, hier staan wij voor. Wij willen dit realiseren door het aanbieden van fitnesstraining en groepslessen in een prettig welnesscentrum waarbij op een verstandige manier bewegen centraal staat, onder begeleiding van hooggekwalificeerd personeel. Dit moet een aanzet geven tot een gezonde levensstijl op lange termijn.
Doelgroep:8 t/m 100 jaar

Aangepast sporten:Nee

Champions Gym

Algemene informatie:

 • Adres: Lindebaan 8, 4611 LX Bergen op Zoom
 • E-mail: info@championsgym.nl
 • Telefoonnummer: 0164 260 106
 • Website: http://www.championsgym.nl/

Omschrijving sportvereniging:

Champions Gym biedt een verscheidenheid van trainingsuren aan, waarbij men verschillende takken van sport kan beoefenen. De verscheidenheid daarin verschilt van kickboxen tot het trainen met moderne fitness apparatuur.Voor de dames die in een discrete omgeving, willen fitnessen. Is er de mogelijkheid om dit op bepaalde dagen te beoefenen. Ook is er de mogelijkheid om gebruik te maken van onze sauna.
Doelgroep:8 t/m 100 jaar

Aangepast sporten:Nee

Stimulus

Algemene informatie:

Adres: Karmel 4, 4613 BT Bergen op Zoom

E-mail: info@stimulusboz.nl

Telefoonnummer: 0900-1221220

Website: https://www.stimulusboz.nl/

Social media:
Twitter
Facebook

Omschrijving sportvereniging:

Wilt u graag fitter worden, afslanken, sporten om uw lichaam gezond te houden, uw sportprestaties verbeteren of juist spiermassa opbouwen. Door onze persoonlijke aandacht en begeleiding bereikt u gegarandeerd betere resultaten dan bij een regulier fitnesscentrum.Stimulus personal health center is een plek waar gezondheid, fysiotherapie, training en topsport bij elkaar komen. Zoals de naam al zegt zijn wij eenpersonal health center. Dat wil zeggen dat persoonlijke begeleiding, persoonlijke aandacht en voor iedereen een individuele aanpak bij ons centraal staan. Wij willen er voor u zijn om samen met u tot de beste oplossing voor uw probleem of doel te komen.
Stimulus personal health center en sportBij Stimulus is iedereen welkom maar wij richten ons vooral op sporters. Sporters hebben vaak specifieke gezondheidsvragen waarbij snel en goed ingegrepen moet worden. Hiervoor is kennis en ervaring in de sport noodzakelijk. Om een sporter weer op zijn eigen niveau te laten sporten, zonder dat hij bang hoeft te zijn voor een nieuwe blessure, vraagt ook bepaalde faciliteiten. Stimulus personal health center biedt unieke faciliteiten om zelfs een topsporter goed te kunnen trainen en behandelen.
Doelgroep:8 t/m 100 jaar

Aangepast sporten:Nee

Mitch Bootcamp

Algemene informatie:

 • Adres: Binnenpad 45, 4661 HC Bergen op Zoom
 • E-mail: info@mitch-bootcamp.nl
 • Telefoonnummer: +31 (0)6-55391623
 • Website: http://www.mitch-bootcamp.nl/

Social media:
Facebook

Omschrijving sportvereniging:

Je bent altijd in groepsverband buiten bezig met een intensieve full body work-out. Tijdens deze workout lopen we altijd kleine stukjes hard, waarbij we ondertussen verschillende spierverstekende oefeningen uitvoeren. Denk hierbij aan opdrukken, buikspieroefeningen, beenspieroefeningen etc. Je bent hier voornamelijk bezig met je eigen lichaamsgewicht, maar ook wel eens die van andere deelnemers. Bij deze training wordt er alleen gebruik gemaakt van outdoor materiaal zoals, bankjes, dijken, maar ook wel eens autobanden, gewichtszakken of balken.
Tijdens deze full-body workout wordt het gehele lichaam getraind. De trainingen zijn uitermate geschikt om af te vallen en je kracht, snelheid en uithoudingsvermogen te vergroten. Doordat al deze aspecten aan bod komen, zorg jij door je eigen deelname dat handelingen in het dagelijkse leven vergemakkelijkt worden. Je bent fitter, sterker en zelfbewuster.
Wil jij je conditie verbeteren, vet verbranden en lekker buiten trainen in de natuur? In groepsverband jezelf 100% geven terwijl je voorzien wordt van professionele begeleiding?
Registreer je dan nu in bij Mitch Bootcamp te Bergen op Zoom!
Doelgroep:12 t/m 100 jaar

Aangepast sporten:Nee

Sports-Health Center

Algemene informatie:

 • Locatie:Adres: Wattweg 1A, 4622 RA Bergen op Zoom
 • E-mail: sports-healthcenter@hotmail.com
 • Telefoonnummer: 0164 211 284

Social media:
Facebook

Omschrijving sportvereniging:

Wij zijn een nieuwe Sportschool zowel voor jong als oud. U kunt bij ons fitnessen en kickboksen.Wij beschikken ook over aparte dagen die alleen voor vrouwen zijn.
Doelgroep:8 t/m 100 jaar

Aangepast sporten:Nee

IK BEN OP ZOEK NAAR EEN

Maak een keuze hieronder

© DPS Company 2016

Delen