Go social, Like & Share the F!TFabriek uit Bergen op Zoom

Beachsoccer Bergen op Zoom


De Beachweek is een initiatief van volleybalvereniging Sic Pugno, maar heeft sinds 2015 de steun van de F!TFabriek, sportcentrum De Karmel en CKB de Maagd. Voor de Beachweek worden op de Grote Markt in Bergen op Zoom zes zandvelden gecreëerd waarop activiteiten plaatsvinden. Deelnemers zijn onder andere leerlingen van diverse scholen, leden van volleybal- en tennisverenigingen en medewerkers van verschillende bedrijven.

Beachsoccertoernooi: 
Beach soccer is een variant van het gewone voetbal die op het strand of op los zand wordt gespeeld. Bij strandvoetbal worden veel technische trucjes gebruikt. Het zand voegt een andere dimensie toe aan de sport: lenigheid en individuele vaardigheden worden getest. Aangezien een veld van zand allesbehalve makkelijk bespeelbaar is, is de bal het grootste gedeelte van de tijd in de lucht, wat weer zorgt voor omhalen van de spelers en zweefduiken van de keepers.

Social Media F!TFabriek

De F!TFabriek is een jong & dynamisch team en dat willen wij graag uitstralen in al onze uitingen.  
Om onze doelgroepen zo goed mogelijk te bereiken, communiceren wij ontzettend veel, gericht, via onze social media kanalen. Volg je nog niet? Of vind je ons nog 'niet leuk'. Check dan snel onze kanalen. 

Facebook

/fitfabriekboz

Twitter

@fitfabriekboz

Instagram

fitfabriek.boz

Snapchat

fitfabriek.boz